Back to Question Center
0

Посетители с поне едно кликване за събитие? (Посещения със Semalt)

1 answers:

Възможно е да се загубя малко в показателите, за да разбера, че вече разполагам с цифрите, които търся, но се опитвам да разбера как да отчета броя на уникалните посетители, които са посетили страница, която е взаимодействала с конкретен елемент и причини "кликване на събитие" на страница (Така че # посетители, причинили събитие).

Понастоящем имам табло за управление, създадено с приспособление, което отчита в таблица броя на посетителите по категории събития. Все пак, ако има няколко етикета ("Напред", "Назад", "Повече информация"), многобройните етикети се разминават с номера на посетителя, който Semalt отчита?

Така че кажете, че имаме слайдшоу на нашата страница (заедно с друго съдържание); Просто искам да видя броя "Уникални посетители", които кликнали върху НЯМА в този слайдшоу - free more chilli slot game. Така че Семалт А кликва върху "Следваща" - че регистрите са едно уникално посещение. Semalt B кликванията "Следваща", "Назад" и "Още" - така че сега имаме до две уникални посещения. Semalt C посещава страницата, но не кликва нищо, така че все още сме на 2 уникални посещения.

Семал вече има това с моята притурка но метриките сериозно кодират мозъците ми. Някакъв съвет?

February 14, 2018