Back to Question Center
0

Можете ли да ми кажете как да получа обратна връзка за моя нов уебсайт?

1 answers:

Преди да ви покажем как да придобиете обратна връзка за новия си уебсайт, нека да започнем с малко взимане. Каква е истинската стойност на качествената обратна връзка за SEO? Искам да кажа, че стига популярността на връзките да се използва от търсачката на Google за класиране на уеб сайтове и блогове, качествените препратки за SEO са се превърнали в добре търгувана стока. Но напоследък основната търсачка в света е принудила всички продавачи на връзки да излязат под земята. Защо? Просто защото сега купувате връзки за подобряване на класирането за търсене на уебсайта или блога си, вече не се признава, че е в съответствие с Основните указания за уеб администратори от Google.

По този начин, позволете ми да ви покажа някои студени номера, които имам, след като достигна до нещо около 250 блогове и онлайн мрежи, занимаващи се с платена връзка. Така че, преди да помислите как да получите обратна връзка, препоръчваме ви да разгледате поне следното - navy fascinators for hair. Ето кратък списък на моите констатации:

  • Качествени препратки с най-висок рейтинг от PR1-2 уеб сайтове и блогове обикновено се продават за $ 30 до около $ 120 на месец. Ако направите това, най-вероятно ще получите връзки от страничната лента и долния колонтитул. Но това е така, че този вид обратни връзки често се признава от Google като определено манипулативна схема на изграждане на връзки, поради което понякога се кандидатства за тежко наказание.
  • Най-разпространените бизнес индустрии и конкурентни пазарни ниши, които PBNs (частни блог мрежи) продават са следните връзки: Пътуване, фитнес, мода, финанси и маркетинг. Вие най-вероятно ще купувате текстови препратки за котва по ваш избор там. И няма точна оценка на разходите, като ценообразуване, винаги зависи от показателите на източника на връзки.
  • Ето как се подготвях да купя препратки за уебсайта си - просто погледнете моите общи суми, получени от всички тези 250 блогове и онлайн мрежи, поискани. Близо 50 от тях се съгласиха, че имат качествени препратки за продажба. 20 настояват, че нямат платени препратки и изобщо не се занимават с подобна услуга. И останалите останаха без истински отговор.
  • Най-накрая, почти половината от тези 50 уебсайтове и блогове, които потвърдиха, че имат SEO препратки за продажба, се съгласиха да имат реална сделка с мен.

Е, както можете да видите - самият въпрос за това как да се сдобиете с обратни връзки всъщност не е въпрос. Искам да кажа, че това е не-мозък, че можете лесно да купуват препратки за вашия нов уебсайт, разбира се, като се има предвид, че вие ​​сте признание на всички потенциални рискове от кацане на себе си класиране наказание за това. Така че, ако все още искате да играете на хазарт, ето как да получите обратна връзка възможно най-безопасно. Помислете за следните схеми на първо място:

  • Guest Blogging - получаване на публикации или статии с някои колеги блогъри са може би най-безопасният начин за закупуване на връзки за новия уеб сайт или блог.
  • Спонсорирани коментари - подобно на блоговете на гости, разрешаването на някои спонсорирани коментари със специфичния за индустрията сайт или собствен блог (администратор) също може да ви даде качествена връзка в замяна.
  • Отзиви за продукти - самообясняващи се, тъй като единственото предизвикателство, с което да се срещнете, е идентифицирането на правилния ресурс на трета страна, който е чисто релевантен за вашата дискусия.
December 7, 2017