Back to Question Center
0

Как може шансовете за класиране на Amazon да дадат своя оптимизационен кампания?

1 answers:

Amazon е успешна и постоянно нарастваща платформа за търговия, където всеки продавач може да събере пари и да популяризира своята марка. Той осигурява множество предимства за бизнеса в областта на електронната търговия, който ги възлага със значителна печалба и редовни клиенти. Всеки може да развива бизнеса си на Amazon, тъй като отнема малко време и усилия. Но каква е причината да присъствате на Amazon, тъй като потенциалните Ви клиенти не могат да намерят продуктите Ви? Тъй като Amazon е много конкурентна платформа, трябва да работите упорито под оптимизирането на вашата малка обява и да развиете печеливша маркетингова кампания. За да проследявате успеха на Вашите оптимизационни и маркетингови кампании, трябва да проверявате непрекъснато позициите си за позициониране на продуктите - comprar fotografia new york. Ако продавате повече от пет продукта, ще бъде трудно да проследявате всичките им позиции ръчно. Ето защо в тази статия ще обсъдим ефективната проверка на Amazon, която може значително да допринесе за усилията Ви за оптимизация на Amazon. Но първо нека разгледаме защо е толкова важно да проследяваме продуктите на Amazon.

Защо трябва да проследявате своя продукт на Amazon?

Когато можете да определите какви са целевите Ви ключови думи и как работят продуктите Ви за тях на страницата с резултати от търсенето в Amazon, ще можете да подобрите оптимизирането на малките си обяви и да коригирате съществуващите грешки. Трябва да извършите разделени тестове и да предоставите на изследователите на ключови думи най-подходящите и целеви термини за търсене в малката си обява. Специфичните и дългосрочни термини за търсене имат по-голямо намерение от други и могат да служат като класации за повишаване на ранг за малки или наскоро установени фирми. Въпреки това, струва си да се отбележи, че широките думи за търсене привличат повече трафик, отколкото по-малко конкурентни термини за търсене.

Разумно е да проследявате позициите си на дневна, седмична или месечна основа. За да правите изследвания редовно, ще ви е необходим автоматизиран онлайн софтуер като Splitly или AMZInsight. Тези инструменти за мониторинг на Amazon могат да направят всички аналитични и изследователски услуги за вас във фонов режим за вашите продукти за частни етикети..

Някои търговци онлайн се разочароват, когато видят колебания в статистическите данни за класирането. Няма причина обаче да се притеснявате. Това е обичайно за наскоро пуснатите продукти. Освен това вариацията може да зависи от нивото на конкуренцията на вашата пазарна ниша, популярността на продукта, сезона на годината и други фактори. За щастие, като използвате софтуера за професионално класиране, ще получите представа за това, какво е средният ранг за вашите продукти с течение на времето. Най-значимото предимство, което можете да получите от онлайн класиращия софтуер е, че можете да празнувате, когато вашите продукти растат позиции се увеличават и да се работи усилено, ако те са стабилни. Освен това можете да реагирате, ако вашият ранг падне.

Затова е важно да се автоматизира автоматичното проследяване на ключовите думи, така че да можете да идентифицирате силните и слабите страни на вашата оптимизационна кампания, както и да определите колко добре се класирате за тези или тези думи за търсене.

Вашият ранг обаче не е само единният смислен показател, който трябва да проследявате редовно, но има и други важни неща като скорост на продажбите, трафик и сесии, отзиви и др. Всички тези показатели можете да използвате споменатите по-горе Amazon изследвани инструменти. Като процъфтяващ онлайн търговец, трябва да имате общ поглед върху всички показатели за класиране, които по някакъв начин могат да повлияят на продуктите Ви да се класират на Amazon SERP.

Онлайн инструментите за изследване, които съм използвал, са ми предоставили редовни отчети. Това е много удобно, когато имате цялата картина на текущото положение и можете да сравните предишните и текущите позиции.

Така че мога да заявя, че Amazon класациите могат значително да ви спестят време и да ви осигурят най-подходящите и точни класиращи данни, които трябва да се движат добре на Amazon.

December 7, 2017