Back to Question Center
0

Как да оптимизирам продуктовата си регистрация в Amazon за максимални продажби?

1 answers:

Когато става дума за провеждане на успешен бизнес с капка експедиция на всяка популярна платформа за електронна търговия, като имате добре оптимизирани продуктови обяви е точно това, което прави вашите оферти ранг в търсенето на клиенти там. Продуктовата ви обява в Amazon не е изключение в това правило. И по-долу ще ви покажа как да се справяте с оптимизацията на SEO с прост стъпка по стъпка ръководство.

Изследване на ключови думи за продуктова регистрация на Amazon

Преди всичко останало, нека да се изправим - както в случая с конвенционален процес на оптимизация на търсачките (SEO), Amazon оптимизация за търсене на продукти започва с провеждането на задълбочено изследване на ключови думи - peru travel itinerary. И аз препоръчвам тук да започнете с инструмента за планиране на ключови думи на Google. По този начин ще видите голяма картина на продуктовата си категория или пазарната ниша, както и главните термини за търсене и фразите с дълги опашки, използвани от живите купувачи не само на Amazon, но вероятно и всички, които търсят с търсачката на Google по целия свят , Следва се избора на ключови думи, специално разработен за продуктово оформление на SEO на Amazon. Препоръчвам да използвате тук един от следните инструменти за търсене на ключови думи и търсене, като AMZ Tracker, Scope, Merchant Words или научен продавач. Чувствайте се свободни да изберете някоя от посочените по-горе опции, тъй като всеки инструмент има съвсем съпоставим набор от полезни функции, които да ви помогнат с перфектно персонализирано избиране на ключова дума.

Основна оптимизация за Вашата обява в Amazon

Ето как можете бързо да оптимизирате продуктовите си обяви, за да постигнете Вашата основна цел - за условията за продажба чрез съответните ключови думи. А вие трябва да се съсредоточите главно върху тези основни секции от вашата обява: заглавие на продукта, списък на точките на куршума и описание на елемента. По-долу ще дам кратко обяснение за всеки.

Заглавие на продукта

Основното заглавие на вашата продуктова обява в Amazon е точно там, където сте предназначени да поставите колкото се може повече целеви ключови думи и често използвани фрази за търсене. Имайте предвид обаче, че никога не трябва да прекалявате с твърде много ключови думи, които се набиват там. Разбира се, ако не искате действията ви да бъдат разпознати като спам или определено манипулативни усилия, които дори могат да се прилагат за понижаване (най-лошия сценарий)..Така че, помислете за следните предложения, за да получите заглавието на своя продукт SEO-оптимизиран по най-добрия начин:

 • Заглавията се препоръчват да останат в рамките на 200 и да няма повече знаци.
 • Всяко първа буква от всяка заглавна дума трябва да се капитализира.
 • За заглавията на продукти (напр. Осем, а не 8) се допускат само номера, написани с цифри.
 • Не включвайте размера на елемента или цвета, разбира се, ако това не е релевантна собственост.

Списък на точките на куршума

 • Характеристиките на куршума трябва да бъдат възможно най-чисти и чисти.
 • Описва уникалните характеристики на продукта и най-типичните елементи на ежедневната употреба.
 • Подчертава основните характеристики и предимства на елемента.
 • Всичко друго, което е предназначено да бъде показано в кутията.

Елемент Описание

 • Цялата критична информация за продукта трябва да бъде покрита без изключване.
 • Основните болезнени точки на клиентите трябва да бъдат разгледани изцяло.
 • Описанието на продукта се препоръчва да бъде добре оптимизирано за ключови думи с дълги опашки и контекстуални заявки за продукти на LSI със синоними, съответстващи на категорията или нишата на артикула.
 • Чисто уникално и оригинално съдържание, което пише за най-важните характеристики на продукта, е ТЕСТ.
December 7, 2017