Back to Question Center
0

Препоръки за семал: 7 полезни инструменти за извличане и извличане на съдържание в мрежата

1 answers:

Отстраняване на уеб сайтове и извличане на съдържание е обща задача за събиране на данни за онлайн бизнес , Голям брой сайтове са остъргвани и данните се извличат ежедневно. Някои проекти се изпълняват с цялостен софтуер и инструменти, а останалите могат да бъдат завършени ръчно. Следният софтуер не само е страхотен, но и безплатен, и предоставя много възможности на своите потребители.

1. iMacros

iMacros е разширение за уеб браузърите и е един от най-готините програми за програмисти и програмисти. Тя ви позволява да заснемате и да възпроизвеждате уеб дейности като тестване, изтегляне и качване на изображения и текст. Той също така ви улеснява да импортирате и експортирате данните, използвайки различни бази данни, CV и XML файлове и други ресурси. iMacros изпълнява задачи, свързани с уеб тестване и обхождане.

2. PromptCloud

PromptCloud е широко известен със своето персонализирано уеб извличане . Това е чудесно за онлайн фирми и стартиращи фирми и може да извлича тонове данни за вас на различни езици и от различни платформи. Той използва широк спектър от технологии, за да свърши работата ви правилно. Можете да изтриете информация от блогове, сайтове за социални медии, прегледи на уебсайтове, онлайн форуми и пътни портали.

3. WinAutomation

. Visual Web Ripper

Visual Web Ripper е визуален софтуер, който се използва за извличане на уеб сайтове, събиране на данни и незабавно извличане на полезно съдържание, което е едно от най-мощните инструменти.

5. WebHarvy

WebHarvy е програма за визуално остъргване, която ви позволява да извличате данни от уеб страници, които ви помагат да изтеглите точната и актуализирана информация. автоматично идентифицира различен уеб шаблон ns и събира полезни данни за вас. Той също така изтрива повтарящите се страници, включително текст, изображения, имейли и URL адреси. WebHarvy ви позволява да остъргвате данни от уеб сайтове, които обикновено не позволяват извличане на данните им.

6. Darcy Ripper

Darcy Ripper е базиран на Java уеб робот и извличач на данни. Това е известно с лесния за ползване графичен интерфейс и може да се използва за изтегляне на добре структурирани данни за секунди. Darcy Ripper ви позволява да обработите всеки URL адрес за файлове с данни и файлове за изтегляне за вас в различни формати.

7. Ubot Studio

Ubot Studio е една от най-добрите и най-страхотните програми за извличане на уеб и извличане на съдържание. Той идва както в безплатни, така и в платени версии и е уеб базирано приложение. Ubot Studio ни позволява да създаваме скриптове и да изпълняваме различни действия като извличане на данни, уеб тестване и управление на съдържанието. Можете да запазите файловете си в своята база данни или да ги изтеглите на твърдия диск за броени минути Source .

December 7, 2017