Back to Question Center
0

Ефективно извличане на данни от Web с помощта на инструмента на Grabzit - Semalt Advice

1 answers:

Безплатни онлайн уеб скрепери са чудесен начин за събиране на информация и данни подредете го в използваем формат. С подходящ инструмент за изтриване на уеб е лесно за нас да събираме данни, да ги обединяваме в нови или съществуващи бази данни и да ги използваме, за да накараме вашия онлайн бизнес да расте. Няма съмнение, че най-добрият начин за извличане на данни от уеб страници или PDF документи е да използвате инструмента на WebCrawler на GrabzIt!

Какви видове данни или информация могат да бъдат остъргвани?

Този страхотен уеб скрепер може лесно да изстърже данни от всяка част на уебсайт - darth vader lightsaber. Независимо дали става дума за страница със съдържание, HTML файл, елементи като span и div, атрибути на HTML елемент, текст, съхранен в PDF документ или изображение, можете да го изтриете незабавно, като използвате програмата на Grabzit.

Как работи този уеб скреперир?

Web Scraper на GrabzIt може да чете уеб страници, тъй като обикновените потребители ги виждат, използвайки уеб браузъри, които позволяват на специалните Scrapers да изстъргват както динамични, така и статични HTML файлове. Това означава, че съдържанието, генерирано с AJAX или Javascript, може да бъде остъргвано за секунди и без капка. Освен това Web Scraper може да изтрие съдържанието на PDF файловете и да чете JPG и PNG текстове.

Web Scraper ни позволява да кликваме върху бутоните и връзките на формуляра за изпращане, да избираме опциите на даден сайт и да изпълняваме други подобни задачи. Тя позволява на сайтовете да бъдат достъпни по същия начин, както обикновените потребители. След като сте избрали елементите, някои Web Scrapers могат да ви помолят да създавате сложни регулярни изрази, така че те да могат да изстъргват и извличат данните без проблем. Можете също да активирате програмата на Grabzit, за да създавате регулярни изрази във фонов режим и да изстържете толкова файлове, колкото искате.

Вашите данни ще бъдат достъпни в различни формати като Excel, XML, JSON, CSV, SQL и HTML и ще можете да ги използвате за SQL или MySQL сървъри. Можете също така да използвате опцията за URL обратна връзка, която ви позволява да използвате приложните програмни интерфейси (API) и да автоматизирате цялата процедура за остъргване. Този уеб скрепер е снабден с голям и изключителен онлайн помощник и автоматично създава инструкции, които могат да ви помогнат да идентифицирате съдържанието за целите на изстъргването. Това означава, че не е необходимо да избирате съдържанието, което може да искате да изстържете ръчно.

Заключение

Много уебсайтове съхраняват едно и също съдържание на няколко страници, така че трябва да използвате Web Scraper на Grabzit, за да насочвате всички данни едновременно. Този инструмент автоматично търси съдържанието, съответстващо на посоките Ви на изстъргване, локализира и организира URL адресите от мрежата. Друга възможност е лесно да определите точната уеб страница или URL адреса, който искате да получите, или просто да зададете подсекциите на блог или уеб сайт, който да бъде обходен. Това е единственият инструмент, който предлага достъп до онлайн данните без разходи, което означава, че можете да използвате тази програма без да плащате нито стотинка.

December 8, 2017