Back to Question Center
0

Какви са начините за проучване и проследяване на ключовите Ви думи в Amazon?

1 answers:

Пускането на вашите продукти може да се осъществи без изчерпателно проучване на ключови думи. Всеки проспериращ онлайн търговец на Amazon инвестира много време и усилия в проучването на ключови думи. Правилно избраните думи за търсене могат да увеличат максимално общите Ви приходи от бизнес и да подобрят позицията ви на ранг на страницата с резултати от търсенето в Amazon - euro casinos online.

Вероятно сте забелязали дългосрочни ключови думи в заглавията и описанията на продуктите на Amazon. Повечето от търговците включват не само целевите им ключови думи в заглавието, но също така и размера, цвета, цената и други значими характеристики, които могат да накарат търсещия да закупи този артикул. И дори ако смятате, че потребителите не харесват толкова дълго, ключови думи пълнени заглавия, Amazon мисли по различен начин, като по-висок ранг на добре оптимизирани Amazon страници.


Ето защо в началната фаза на вашата кампания за оптимизация трябва да проведете проучване на ключови думи, за да определите точните думи за търсене, които сте искате да насочите и включите варианти в заглавието на продукта, описание, куршуми, често задавани въпроси, URL адреси и дори изображения.

Можете да изследвате тези данни ръчно да прекарвате дни и дори месеци по него. Ако обаче искате да спестите време и да получите най-точните данни, ще бъде по-разумно да се обърнете към инструментите за търсене на ключови думи на Amazon Keywordtool.io или Jungle Scout. В тази статия ще разгледаме по-отблизо тези оптимизационни инструменти и ще обсъдим колко полезни могат да бъдат те за кампанията Ви за търсене на ключови думи в Amazon.

Начини за придобиване на ключови думи на Amazon

  • Keywordtool.io
е Keywordtool.io. Тази платформа е популярна сред онлайн търговците на Amazon, тъй като осигурява бързи и точни резултати. Това е лесна за използване платформа, откъдето можете да получите списък с предложения, които трябва просто да въведете целевия термин за търсене. Тук можете да получите търсения по ключови думи специално за Amazon, както и за Being, YouTube, eBay и други платформи за социална и електронна търговия.

Keywordtool.io изпълнява AutoComplete на Amazon за намиране на каквито и да е свързани с дълги опашки думи за търсене, които трябва да имате предвид в продуктовата си обява.

Разумно е да копирате тези думи за търсене, за да ги включите в инструмента за планиране на ключови думи, за да проверите кои от тях са най-подходящи за вас. Можете да проверите обема на търсенето за всеки от предложените термини за търсене. Тези данни ще ви помогнат да генерирате най-точно насочения трафик за малката си обява.

  • Скаут за джунглата

Keywordtool.io е полезен инструмент за търсене на ключови думи, както и инструмент за планиране на ключови думи на Google и други професионални инструменти. Всички тези изследователски инструменти обаче не ви предоставят информация коя от изследваните ключови думи генерира най-много продажби.

Скаутската джунгла може да бъде много полезна за вашия бизнес в срока му. Този инструмент може да ви предостави бързо сканиране на средната продажба и цена на всяка от избраните ключови думи. Можете да проверите средните продажби за различни периоди - година, месец, седмица и т.н. С всички тези събрани данни можете да прегледате условията за търсене, за да ги класирате въз основа на потенциала им за приходи. Освен това тя ще ви помогне да определите конкретния вид на вашите нишови продукти, които могат да имат най-висок ранг.

December 8, 2017