Back to Question Center
0

Как да увеличите продажбите на Amazon и да станете най-продаваният?

1 answers:

В наши дни Амазон е най-големият търговец на дребно в света, където можете да намерите продукти за всички вкусове. Тази платформа предоставя отлични възможности както за продавачите, така и за продавачите на трети страни. Ако имате интелигентен подход към развитието на бизнеса си, Amazon ще ви похвали с високи приходи и висока позиция.

Популярността на Amazon платформа за търговия на дребно продължава да се увеличава всеки ден, привлича все повече и по-лоялни клиенти - أفضل شركة تنظيف خزانات مياه. Според статистическите данни най-малко $ 88,000 се харчат всяка минута по света на тази платформа. Клиентите наричат ​​Amazon като платформа, където могат да намерят всичко, дори повече, отколкото в Google. Google все още е ценен източник, но за информация, а не за изследователи на продукти.

С всичко, което се казва, мисля, че ще бъде добра идея да споделя с вас някои съвети как да увеличите продажбите на Amazon и да подобрите позицията си за класиране. Така че, нека да разгледаме по-отблизо тези практически съвети и трикове.

Начини за увеличаване на продажбите на Amazon

Създаване на положителни отзиви за Amazon

Силата на клиентските отзиви на Amazon не може да бъде подценена. Те имат първостепенно влияние върху класирането ви в списъка на резултатите от търсенето в Amazon и могат или да подобрят, или да опустошат усилията Ви за оптимизация. Според последните данни за индустрията, 88% от потребителите твърдят, че имат доверие в онлайн прегледите, както и личните препоръки и да направят своето решение за закупуване въз основа на броя и качеството на последните рецензии и звездни класации.

Ето защо трябва да направите всичко възможно, за да генерирате качествени и органични прегледи на продуктите си. Коментарите с видеосъдържанието или изображенията могат да породят чудеса. Така че, насърчавайте редовните си клиенти да напускат дълги и описателни отзиви, за да помогнат на други купувачи да вземат правилното решение. Ако знаете хора на местно ниво, които се радват на вашия продукт, отидете при тях и попитайте за отлагане на отзивите.

Трябва обаче да сте наясно, че Amazon се бори активно срещу небиологични или, с други думи, стимулирани прегледи. Ето защо трябва да сте сигурни, че всички ваши отзиви за продукти са създадени еднакво и изглеждат естествени.

За да управлявате всички отзиви за продуктите си и винаги да сте наясно с отрицателните отзиви, можете да използвате специален изследователски софтуер за тази цел. Например, Feedback Five-Tool ще ви помогне да увеличите обема на изпратената обратна връзка и незабавно да реагирате на негативните отговори.

Системата за класиране на Amazon взема предвид не само оценките на продуктите, оценката на продавача и цената, но и начина, по който се организира обобщението на продуктите. Подобно на Google, трябва стратегически да включвате целевите си думи за търсене в заглавието, точките и описанието. Amazon предоставя на търговците възможност да нагласят заглавието на продукта със съответни думи за търсене и описателни думи. Този аспект на оптимизирането на списъците на Amazon е различен от Google, където трябва да имате кратко и точно заглавие с само един целеви термин за търсене в него. Въпреки това, Amazon иска да опрости процеса на търсене както на ботове, така и на потребители, като им предоставя ясно описание на продукта едновременно. Amazon предлага да се включат следните характеристики на продукта в заглавието: марка, описание, продуктова линия, материал, цвят, размер и количество. Не е необходимо обаче в заглавието да се включват ценови и рекламни лозунги, които да накарат купувачите да се концентрират върху основната информация.

За да намерите най-подходящите и целеви термини за търсене за вашата малка обява, ви съветвам да използвате инструмента за ключови думи Amazon, който изпълнява услугата на Autocomplete на Amazon, за да намерите популярни ключови думи с дълги опашки. Освен това, като използвате този инструмент, можете да оцените обема на търсене за всеки избран термин за търсене.

Начини за спечелване на Buy Box на Amazon

Amazon е много конкурентна платформа за търсене, където да се превърне в най- трябва да имате добра история на продажбите и конкурентна ценова политика. Amazon не предоставя набор от стриктни правила за това как да спечели Buy Box, но има много фактори, за които е известно, че влияят върху способността ви да печелите.

Първо, трябва да направите това, за да увеличите възможността за купуване на кутия. За да направите това, трябва да имате профил на професионален продавач и да търгувате с нещата поне три месеца. Друг начин, по който можете да го подобрите, е да използвате услугите на Amazon за изпълнение.

Освен това, за да спечелите Amazon Buy Box, трябва да имате високо ниво на производителност. Високото ниво на производителност може да бъде повлияно от фактори като историята на успешните продажби, отличните услуги на клиентите, отличните показатели на клиентите и качеството на услугите за доставка.

Особено внимание трябва да се обърне на Вашата разтоварена цена (реалната цена на продукта с такса за доставка). За да останете конкурентоспособни във вашата ниша, трябва да провеждате анализ на пазарните ниши или да използвате специални инструменти за преоценка като FeedVisitor или Teikametricks. Тези инструменти ще ви помогнат автоматично да следите цените на свързаните продукти в рамките на вашата пазарна ниша. Използвайки този инструмент, ще можете да правите всички необходими изменения във Вашата ценова политика всеки път, когато видите, че някой ни дава по-ниска цена, тогава имате.

Плащане на клик реклама на Amazon

Ако искате да увеличите печалбата си на Amazon, опитайте Amazon спонсорирани продукти програма. Тя ще ви помогне да показвате вашите неща под резултатите от търсенето, в дясната колона или в страниците с подробности. Amazon PPC е добър начин за онлайн търговците да си купят позиции в резултатите от търсенето на Топ от Amazon. Според тази програма търговецът трябва да плаща всеки път, когато клиент кликне върху рекламата си в резултатите от търсенето. Колкото по-конкурентна ниша продавате на дребно, толкова по-висока цена на кликване ще трябва да платите.

Маркетингови услуги на Amazon платформа

Такива методи за комуникация с клиентите като директни разговори и имейл маркетинг са забранени на Amazon. Това обаче не означава, че не можете да използвате други промоционални техники, за да привлечете купувачи в магазина си в Amazon. Можете да използвате публикуването в блога и маркетинга в социалните медии, за да постигнете това. Освен това можете да създадете своя блог, свързан с вашия бизнес. Платформите като Quora, Hubpages и Go Articles също са чудесно място за писане на парчета от съдържанието около вашата тема, където можете да оставите линк във Вашия амазонски магазин.

December 22, 2017