Back to Question Center
0

Как да използвате инструментите на Amazon за мащабиране на бизнеса си?

1 answers:

За да успеете да управлявате бизнеса си в Amazon и да имате време за развитието на бизнеса си, трябва да използвате полезни инструменти за продавачите на Amazon FBA. Тези инструменти ще направят живота ви много по-лесен, спестявайки си време за отнемащи време проучвания на пазара и анализ.

Ако сте на най-долния ред на Вашата електронна търговия Amazon практика, аз препоръчвам залепване с много основите, за да запазите разходите си ниски. След известно време, когато фирмата ви ще стане печеливша, можете да започнете да добавяте нови инструменти, за да увеличите производителността на бизнеса си.

Започването на бизнеса Ви в Amazon не изисква значителни инвестиции. Трябва обаче да мислите за бъдещия си успех - yellow black and rectangular. Трябва да разберете, че стартирането на бизнес в Amazon е много по-лесно, отколкото да се развива. В един момент ще трябва да надстроите мащаба на бизнеса си до следващото ниво. В противен случай ще загубите потенциалните си клиенти и ще спечелите.

Ето защо в тази статия ще обсъдим най-ефективните инструменти на Amazon, които можете да използвате за развиване на вашия бизнес с FBA.

Най-търсени инструменти на Amazon

  • CamelCamelCamel

Това е безплатен инструмент за проследяване на цената на Amazon JS се изключи и проследява исторически данни. Той следи многобройни продукти на Amazon и ви предупреждава, когато цените паднат. Данните, предоставени от инструмента Camel, ще ви помогнат да останете конкурентоспособни във вашата пазарна ниша и да бъдете на върха на тази игра за електронна търговия. Освен това тя помага да се определи легитимността на данните за продажбите. Можете да проследите дали продуктите просто стартират и продават, или постоянно извършват. Чрез инструмента Camel можете да идентифицирате тенденцията във времето. За съжаление, този инструмент няма други функционалности.

  • Лаборатория за инвентаризация

Инвентарната лаборатория е инструмент,. Използвайки този инструмент, можете да изследвате продуктите, да ги списвате и управлявате. Освен това можете да проследявате всичките си разходи и да изчислявате нетната печалба. Това дава възможност за отпечатване на етикети поотделно в момента на добавяне на всеки елемент в инвентара. Получавате мощно предимство при осигуряването на печеливши рекламни места за бизнеса си, използвайки мобилно устройство.

Друго предимство на този инструмент е, че можете да проследявате своята бизнес рентабилност за всеки SKU, който пясъкът на Amazon.

Лабораторията за инвентаризация осигурява 30 дни пробен период. След това ще трябва да платите $ 49 на месец. AMZ Tracker

За да развиете бизнеса си с мазнини, трябва да знаете за кои ключови думи се класирате и какво трябва да подобрите, за да увеличите търговски. Софтуерът AMZ Tracker ще ви предостави всички тези данни, като ви помага да решите какво да правите с бизнеса си. Освен това, използвайки този инструмент, можете да проследявате продуктите на конкурента си, за да видите кога те правят промяна, която работи. AMZ Tracker ви дава възможност да определите какво намалява скоростта на реализация и коригирайте своето време. Освен това можете да наблюдавате отрицателните отзиви и да стартирате продуктите по-лесно с клуба си за преглед. Имайте предвид, че този инструмент има месечни разходи и не предоставя безплатни услуги.

December 22, 2017