Back to Question Center
0

Кои са основните фактори, взети под внимание от алгоритъма за класиране на Amazon?

1 answers:

Ако работите със собствения си бизнес за електронна търговия в Amazon, трябва да сте вече запознати с оригиналната концепция за оптимизация за търсачки (SEO). Тя може да изглежда като не-мозък, но всяка голяма машина за търсене (като Google себе си, както и Yahoo, Бинг и др. ) има собствен алгоритъм за класиране - llc independent consultant. Въпреки това, твърде много онлайн предприемачи, които продават там, все още не са наясно със самото съществуване на алгоритъма за класиране в Amazon. Ето защо по-долу ще ви покажа основните фактори, залагащи на алгоритъма за класиране на Amazon, подкрепени с основните елементи на оптимизирането на продуктовата Ви обява по секции. По този начин ще разберете как да създадете качествено съдържание за продуктовата си страница. В крайна сметка, за да намерите офертите си за продукти в горната част на търсенето в Amazon, изброени сред най-продаваните продукти.

Фактори за оптимизация за Amazon Ranking Algorithm

Ето основните фактори, които се намират на страницата на вашия продукт,. Знаейки ги всичко ще ви помогне да разберете точно какво трябва да се направи с оптимизирането на продуктовата Ви листа за максимална продажна производителност и видимостта ви онлайн се подобри до определено нова степен.

Заглавие на продукта

Вашето заглавие на продукта е първата част от страницата на вашия продукт на Amazon, която носи първостепенно значение за SEO там. Подобно на случая със стандартните търсачки, алгоритъмът за класиране на Amazon е силно повлиян от основния маркер на заглавието. По този начин разполагате с до 500 знака на ваше разположение, за да използвате най-добрите си точно прецизирани ключови думи и основни комбинации за търсене на дълги опашки за максимално излагане на онлайн търсене там.

Bullet Points

Това е следващата секция на вашата продуктова страница, намираща се точно под заглавието на продукта. Въпреки че няма официални доказателства, които да докажат този факт, но куршумите могат потенциално да имат голям ефект върху напредъка ви в реализацията. Сервирайки като чисто и ясно обобщение на продукта си, куршумите също са чудесно място да включите някои от вашите основни целеви ключови думи, които притежават Вашия артикул в продажба от най-добрите си страни.

Описание на продукта

Последният раздел на вашата Amazon страница, който се вижда от посетителя, е вашето описание на продукта. Всъщност това е по-разширена версия на списъка с куршуми. Нещо повече - според алгоритъма за класиране в Amazon, този раздел е технически ненужен, поне за целите на прекия опит на потребителя. Независимо от това, пълното попълване на описанието на продукта все още е много важно. Разбира се, ако искате да се класирате добре на Amazon.

Backend Ключови думи

Този раздел от ключови думи за търсене и думи за търсене всъщност не се вижда за посетителите ви. Но този раздел е специално предназначен да носи останалата част от вашите подходящи ключови думи - само за целите на класирането. По този начин не забравяйте, че ключовите думи в Amazon Backend са най-доброто място, където да поставите всичките си целеви ключови думи, които все още не са поставени в заглавието на продукта или описанието на продукта Ви. Може би ще имате разумна възможност да се върнете в известно време и да направите преразглеждане, така че част от най-подходящите ключови думи за поддръжката успешно да заменят по-слабо ефективните в заглавието на продукта, описанието или списъка с точки.


December 22, 2017