Back to Question Center
0

Как да подобрим структурата на продуктите на Amazon с най-добрия възможен начин?

1 answers:

Като се има предвид, че Amazon е по същество огромна търсачка, която се занимава главно с продукти, продавани, трябва да знаете как да подобрите страницата си за продукти на Amazon с подходящата оптимизация за главните целеви ключови думи. И по-долу ще ви покажа как да подобрите продуктовия списък на Amazon от основните му раздели, като заглавие на продукта, точки от куршуми, описание на продукта, както и изображения на продукти. В крайна сметка, за да се озовете сред най-важните резултати от търсенето там. Така че, нека видим как да подобрите оптимизацията на Amazon за ключови думи възможно най-добре - logo designer, creator, maker apk.

Как да подобрим продуктовия списък на Amazon

Преди всичко останало, нека да започнем с някои основни познания за ключовите думи и тяхното правилно използване в цялостния процес на оптимизация там. Така че, ако искате да видите по-голям уеб трафик, изтеглен към продуктовите си обяви, ще трябва да подобрите профила си в Amazon и основните му секции - най-накрая да се насладите на по-високите си класации, които се виждат сред най-продаваните,. От една страна, вашите текущи рейтинги за търсене ще се справят добре - точно както действителното продажбено представяне на Вашия магазин за доставка. От друга страна, обаче, можете да доминирате на пазара с някои наистина завладяващи описания, които са добре оптимизирани за ключовите Ви ключови думи и фрази за търсене на дълги опашки, използвани от истинските купувачи. Е, това е един вид парадокс - ако се класирате по-високо, ще получите по-бързо и ще продадете повече. Или обратното - когато се установите по-бързо, ще продадете повече и по-високи след всичко. По-долу ще изчистя загадката и ще ви покажа как да подобрите продуктовия списък на Amazon от главните му секции.

Създаване на заглавие на продукта

Всяка отделна ключова дума, която се намира в заглавието на вашия продукт, се търси самостоятелно. Това означава, че често се препоръчва да се избягва използването на всякакви ключови думи или фрази за търсене на дълги опашки - както във вашето заглавие на продукта, така и на друго място в страницата на вашия продукт - на всяка цена. Докато създавате заглавие на продукта, не забравяйте да поставите основните си ключови думи в реда на намаляващата им поръчка. По този начин, никога не прекалявайте с това, разбира се, освен ако не искате да имате това препълнена с ключови думи и направете повече повече вреда, отколкото полза.

Оптимизиране на списъка с точки и описание на продукта

На първо място не забравяйте да избегнете следните най-често срещани грешки с точките на бисквитките и оптимизирането на списъка с продукти:

) Не включвайте никаква не напълно точна или дори заблуждаваща информация целенасочено - например, само за да имате точно съвпадение за търсене по марка или друга конкурентна.
  • Избягвайте да създавате прекалено дълъг списък с куршуми или твърде дълги описания на продукти, опаковани с много ненужна / дублирана информация.
  • Никога не се опитвайте да пренасочвате посетителите си към друг уебсайт (т.е.д. , не се опитвайте да използвате ценообразуване на трета страна, точен производител или открито промоционални данни там).
  • December 22, 2017