Back to Question Center
0

Как да вземем наистина информирано решение за инструмента за онлайн ключови думи за Amazon?

1 answers:

Изборът на подходящ онлайн инструмент за ключови думи за оптимизиране на търсенето от Amazon е наистина предизвикателна задача. Като се има предвид, че вашият продукт SEO списък се върти главно около правилното задълбочено изследване на ключови думи, нека бързо да се движи чрез основните точки на оптимизация на електронната търговия - за да вземете добре информирани решение и да вземете правилния избор. И няма да ви дам директни препоръки за всеки един онлайн инструмент за ключови думи за Amazon. Искам да кажа, че зависи само от вас да решите какво ще се побере най-добре във вашия магазин за спасяване. Просто имайте предвид следните основни идеи и прости предложения, които наскоро усъвършенствах през последните няколко години в индустрията и моя собствен практически опит, свързан с темата.

Определете общите приоритети за SEO в очакване на целевата аудитория

Преди всичко друго, нека да се изправим пред нея - Amazon SEO има много различни неща, които не е задължително да работят по същия начин, с Google - security camera installation near me food. Като цяло основната разлика е, че оптимизацията на Amazon е далеч по-широко и подробно действие, което залага основно на намеренията на купувача за купуване и на много специфичните ключови думи за продукти, точно насочени към потенциалните Ви купувачи.

Запознайте се с намеренията на купувача на Amazon

Създаването на основния списък на ключовите думи, които трябва да бъдат спечелени, не е толкова трудно,. Всъщност няма нужда да се бързате да се опитвате да намерите най-добрия си онлайн инструмент за ключови думи за Amazon. Искам да кажа, че е много по-добре да започнете задълбочените си проучвания, като използвате най-важните неща, например, този добър стар инструмент за планиране на ключови думи в Google. Сериозно, това би било чудесно начинание, за да получите пълна картина на всички свързани термини за търсене и основния речник на купувачите, на който ще разчитате.

Следвайте основната структура на съдържанието в Amazon SEO

Ето, когато трябва да вземете крайния си избор за инструмент за онлайн ключови думи за Amazon. Още веднъж - няма да ви дам директна препоръка или да покажа каквито и да било индивидуални решения. Просто преглеждайте в Google популярен и използван инструмент с добра обратна връзка от клиентите - и сте готови. Въпросът е, че има много различни оферти (или в отворен достъп, или с платен абонамент), за да може да продължите с изработване на специализирана ключова дума за електронна търговия. Поставете просто, понякога много потенциално печеливши ключови думи или фрази за търсене на дълги опашки, които имате в главния си списък - просто не успеят да доведат до действителни печалби от трафика (да не говорим за очаквания напредък към по-добра конверсия).

Направете разликата между типовете ключови думи

Не пренебрегвайте времето си върху проучването на целия списък от обещаващи фрази за търсене на дълги опашки. Не забравяйте, че тези струни, които обединяват няколко думи и изрази обикновено имат по-ниско ниво на конкурс за ключови думи. Следователно, инвестирайки времето си в намирането на наистина ефективна комбинация от търсения, която все още е подценена от най-близките ви конкуренти, е ключът към вашия търговски успех на Amazon. В края на краищата тук е само един студен факт - почти 70% от търсенията на продукти на Amazon се оценяват по-специално чрез заявки за търсене с дълги опашки. Това означава, че времето и усилията, прекарани там, винаги ще се изплатят със сигурност.

December 22, 2017