Back to Question Center
0

Извличане на данни от резултатите от Google - Semalt Expert

1 answers:

Много уебмастъри, програмисти и разработчици остъргват Google, за да получат полезна информация. Те извличат желаните уеб страници и експортират данни в CSV и JSON формати. През последните месеци бяха въведени няколко инструмента за изстъргване , но най-известните са споменати по-долу.

1. внос. io:

Това е полезна услуга за остъргване на хиляди връзки в Google само за десет минути - hublot sunglasses for sale. С импортиране. io, можете да създадете свои собствени набори от данни и да експортирате данни в CSV и JSON файлове. Този инструмент не се нуждае от вас да пишете код и има 1000 API, за да изпълнява задачата си. Той е известен най-вече със своята технология за машинно обучение и извлича данни според вашето желание. Това свободно приложение понастоящем е налице за потребители на Mac OS X, Windows и Linux. внос. io не е само скеле , но също така и извличач на данни и верига.

2. Webhose. io:

С Webhose. io, можете да имате директен достъп до данни в реално време и да обхождате хиляди връзки в Google за броени минути. Webhose е най-известен със своята технология за машинно обучение и може да трансформира данните ви на повече от 120 езика. Също така, той записва резултатите във формати като JSON, RSS и XML. Програмистите и бизнесмените използват Webhose. io да изстъргва различни новини и пътни портали и да изтегля данните директно на техните твърди дискове.

3. CloudScrape:

CloudScrape, известен също като Dexi. io, е цялостна услуга, използвана за остъргване на Google в рамките на няколко минути. Подходящ е за предприятия и основно за динамични уеб сайтове. Спамерите използват тази услуга за копиране на уеб съдържанието на различни сайтове. Той осигурява браузър базиран редактор и използва ботове за обхождане на уеб страниците ви и извлича информация в реално време. Лесно можете да запишете извлечените данни в Google Диск или Кутия. мрежа или да се изнасят като JSON и CSV.

4. Scrapinghub:

Ако търсите да изстържете 1000 Google връзки в рамките на пет до десет минути, Scrapinghub е правилният инструмент за вас. Това е програма за извличане на данни в облак и програма за извличане на съдържание с много функции и свойства. Scrapinghub се използва главно от хакери, за да донесе ценно уеб съдържание и има интелигентен ротаторен прокси сървър, за да ви свърши работата удобно.

5. Visual Scraper:

С Visual Scraper можете лесно да насочвате и остъргвате повече от две хиляди връзки в Google за секунди. Това е едно от най-невероятните и известни програми за изтриване на уеб и извличане на данни. Данните могат да бъдат експортирани във формати като SQL, JSON, XML и CSV. Можете лесно да събирате, наблюдавате и извличате уеб съдържание с неговия прост интерфейс "point-and-click". За да гарантира защитата на потребителите си, Google е въвела редица стратегии и Ви моли да вмъкнете в себе си captcha редовно. Това означава, че ако изпратите двадесет заявки до търсачките, някои от тях ще бъдат незабавно отхвърлени, ако кадкучата не е поставена правилно. Google има за цел да попречи на потребителите да изтрият връзките си в търсачките, но горепосочените инструменти се използват широко за извличане на данни от уебсайтове и блогове.

December 22, 2017