Back to Question Center
0

Най-добрите инструменти за извличане на големи данни - съвет за семал

1 answers:

Съществуват различни начини за получаване на данни от Интернет. Някои от инструментите са предназначени за любители, а другите са подходящи за предприятия и марки. Ако искате да извлечете данни от частни блогове или сайтове за електронна търговия, ще трябва да използвате следните инструменти, които обещават качествени резултати.

1. Outwit Hub:

Outwit Hub е разширението на Firefox. Това е един от най-известните инструменти за извличане и визуализиране на големи данни от Интернет - patek philippe 5712 replica. След като бъде инсталиран и активиран, Outwit Hub ще даде превъзходни възможности за изтриване на уеб в уеб браузъра ви. Той е известен най-вече с функциите си за разпознаване на данни и не изисква програмни умения, за да свърши работата ви. Можете да използвате Outwit Hub както за частни уеб сайтове, така и за динамични уеб страници. Този безплатен софтуер е подходящ за начинаещи и средни фирми.

2. внос. io:

Внос. io е добра алтернатива на Kimono Labs. Това е цялостна и мощна услуга за визуализиране и остъргване на големи данни в рамките на няколко минути. С импортиране. io, можете да настроите Sitemap и да изтриете голям брой уеб страници. Той притежава отлични възможности за динамично извличане на данни и обработва AJAX и JavaScript файлове. Освен това, импортирайте. io извлича информация от PDF файлове и изображения, без да прави компромис с качеството.

3. Spinn3r:

Това е чудесен избор за изстъргване на цели сайтове, блогове, сайтове за социални медии и RSS емисии. С Spinn3r можете да индексирате и обхождате удобно уебсайта си. Той използва Firehose API и ви дава възможност да филтрирате данните лесно. Най-добрата част от тази програма е, че тя изтрива вашите данни с помощта на конкретни ключови думи и помага да се премахне неотносимото уеб съдържание.

4. FMiner:

Това е цялостен инструмент за извличане и визуализиране на големи данни в Интернет. Fminer е най-добрата програма за изтриване на уеб, която съчетава първокласни функции и извършва някои проекти за извличане на данни лесно. Ако сте разработили блог и искате да развиете бизнеса си, трябва да използвате Fminer за да изстържете данните от възможно най-много уеб страници. Тя може лесно да се справи с проекти, които изискват многопластови обхождания и списъци на прокси сървъри.

5. Dexi. io:

Този инструмент е подходящ за динамични сайтове и изтрива данни, без да се прави компромис с качеството. Dexi. io е един от най-добрите и лесни услуги за извличане и визуализиране на големи данни. Този инструмент ни позволява да създадем роботи и да изтегляме данните в реално време. Той е известен най-вече с удобния за потребителя интерфейс и данните се запазват директно в полето. мрежа или Google устройство. Можете също така да експортирате данните си в CSV и JSON файлове.

6. ParseHub:

Parsehub е изчерпателна и полезна програма за изтриване на уеб, която извлича данни от сложни уеб сайтове, които използват JavaScript, AJAX, "бисквитки" и пренасочвания. Този инструмент е оборудван с технология за машинно обучение и лесно чете и анализира вашите уеб документи. ParseHub е подходящ за потребители на Linux, Mac и Windows и може да се справи с до десет проекта в даден момент. Безплатната му версия е подходяща за малки и средни фирми, а платената версия е добра за водещи марки и предприятия. Можете лесно да експортирате извлечените данни в CSV, Excel и HTML формати.

December 22, 2017