Back to Question Center
0

Мога ли бързо да оптимизирам списъка си с Amazon за ключови думи да се приближа до най-търсените елементи?

1 answers:

Ако искате да се поставите на успех, трябва да позиционирате и оптимизирате вашата Amazon listing за основните целеви ключови думи (i. д. , тези единични ключови думи и комбинации от дълги опашки, които се използват най-често за търсене на продукти). Но как да намерите правилните ключови думи и да оптимизирате избора на Amazon възможно най-добре? Работата е толкова, сякаш с оптимизацията за търсачки (SEO), за да оптимизирате вашата малка обява в Amazon, трябва да изберете ключовите думи в най-търсеното търсене (i - clases de dominios. д. , голям обем на търсене), в съответствие с подходящо ниво на ключовата конкуренция (т.е.д. , относително лесно да се класира за). Ето защо преди всичко ще трябва да изберете правилния инструмент за ключови думи. И по-долу ще ви покажа някои практически схеми, за да оптимизирате регистрацията на Amazon за правилните ключови думи и да използвате правилния инструмент с доказана ефективност. Така че, нека да се ровим!

Започнете с Google Keyword Planner

Сериозно, този основен инструмент за ключови думи, добре познат от почти всички специалисти SEO може да ви помогне много за оптимизиране на Amazon listing за правилните ключови думи. За да бъдем по-прецизни, препоръчваме да използвате инструмента за планиране на ключови думи на Google преди всичко друго - само за да имате голяма картина на ключовите Ви думи за целевите продукти и фразите за търсене на дълги опашки. По този начин ще можете да разберете всички глобални тенденции в използването им - не само на самия Амазон, но и чрез други подобни пазари като eBay, Walmart, магазин Alibaba и т.н.

Оптимизиране на списъка с Amazon с помощта на Professional Tool

След като имате голяма картина на главните целеви ключови думи, е време да ги тествате в действие. Искам да кажа, тук ще трябва да изберете добър инструмент за търсене на ключови думи, специално разработен за оптимизиране на списъка с Amazon. Между другото, мога да препоръчам използването на следните KeywordTool. io и JungleScout. Тествах ги и за да оптимизирам собствената си малка обява в Amazon за главните целеви ключови думи. По-долу нека има кратък преглед за всеки от тях.

KeywordTool. io

Това е страхотно средство да продължите да се движите с някои добри идеи за ключови думи. Подобно на инструмента за планиране на ключови думи в Google, всичко, от което се нуждаете, е да въведете целевата си ключова дума и да получите помощ с масивен списък със свързани термини за търсене, използвани от живите купувачи, търсещи един и същ продукт или категория. Нещо повече - KeywordTool. Io изглеждаше наистина страхотно, особено когато става дума за намирането на най-обещаващите комбинации от ключови думи с дълги опашки. Не забравяйте, че опцията за автоматично довършване на Amazon не винаги може да ви помогне с тези изрази, затова използването на този специално изработен инструмент за търсене на ключови думи може да се превърне в истинско спасение за всеки начинаещ продавач на Amazon.

JungleScout

И тук ние най-накрая стигаме до точката - нещо е, че нито инструментът за планиране на ключови думи, нито KeywordTool всъщност са полезни за разбирането на най-важното нещо там - точно кои ключови думи са по-склонни да ви генерират повече продажби на Amazon. Ето защо аз препоръчвам да използвате JungleScout, за да установите как може да спечелите всяка определена целева ключова дума, или израз на дълга опашка. Или може би ще го използвате само за препратка. В крайна сметка, за да направите окончателния преглед на всяка потенциално обещаваща ключова дума и се уверете, че това е задължително да спечелите, за да оптимизирате записа си в Amazon със сигурност или изобщо не.

December 22, 2017