Back to Question Center
0

Semalt представя четири страхотни приставки за изстъргване на уеб страници

1 answers:
GitHub е усъвършенствана програма за изтриване на уеб ;

той се използва най-вече за компютърни кодове и предлага функционалностите за управление на изходния код (SCM) на своите потребители. Той ви позволява да имате достъп до голям брой уеб страници и да ги изстържете според вашите изисквания. GitHub предлага планове за частни и безплатни хранилища. Можете да предприемете различни задачи за извличане на данни с този инструмент. GitHub твърди, че надрасква над 40 милиона уеб страници и е обслужвал почти 10 милиона потребители по целия свят.

Четири добавки за изтриване на уеб страници:

1 - fellimitat stoff meterware spitze. Автор на Google Plus:

Google Plus Authorship е приставка за WordPress с много функции и възможности. С него можете да изстържете колкото се може повече уеб страници, колкото искате. Първо, трябва да откриете и идентифицирате уебсайтовете, които искате да изстържете. Следващата стъпка е да подчертаете данните или да вмъкнете URL адреса на сайта и да оставите този плъгин да изпълнява своята функция. Тя може да се интегрира с GitHub и да изстърже до пет хиляди уеб страници в рамките на един час, без да се компрометира качеството. Освен това, тази приставка ни позволява да добавяме G + профилни снимки към резултатите от търсенето, да даваме авторство на различни автори и да потвърждаваме автентичността им. Той има удобен за потребителя интерфейс и може да извлича четивни и мащабируеми данни за вас.

2. Забавяне на захранването:

Feed Delay е един от най-добрите приставки за WordPress. Тя е подходяща за малки и средни предприятия и може да изстърже колкото се може повече уеб страници за вас, колкото искате. Освен това Feed Delay взима съдържание, го изтрива и го публикува с правилното признание, благодарение на своите ботове и роботи, за да стане възможно. От стартирането си, Feed Delay успя да надвиши успешно повече от три милиона уеб страници и този брой нараства от ден на ден.

3. Feed-Scraper Съобщение:

Scraping и извличане на данни се извършва главно с ботове или crawlers, без никакъв надзор от хора. С Feed Message-Scraper можете не само да изстържете желаните уеб страници, но да обхождате уебсайта си и да подобрявате класациите му в търсачките. Тя може да бъде интегрирана с вашия GitHub софтуер и е подходяща за предприятия, програмисти и уебмастъри.

4. Права за свободен софтуер

Това е още една чудесна WordPress плъгин, която има много функции. С Free Copyright, можете да изстържете колкото се може повече уеб страници, колкото искате. Този плъгин предоставя сертификат за показване, ако някой открадне нашето съдържание. Той е съвместим с всички сайтове на WordPress и частни блогове и ви дава добре структурирани данни за нула време. Плюс това, не е нужно да имате умения за програмиране или кодиране и можете да се възползвате от тази услуга по всяко време и навсякъде.

Развитието на платформата GitHub започна през октомври 2007 г.Проектите в GitHub могат да бъдат достъпни или манипулирани с интерфейса на командния ред на Git. Тя ни позволява да сърфирате в обществени хранилища на уеб сайт и да изпълнявате разнообразни задачи удобно. Горепосочените плъгини могат да изтрият данни от RSS емисии, социални медии, новини, пътни портали и частни блогове. Трябва да създадете личен акаунт, за да изтривате данните в желания формат, но публичните хранилища се преглеждат и изтеглят без никакви акаунти.

December 22, 2017