Back to Question Center
0

Semalt представя GitHub: Водещ уеб скрепер с много функции

1 answers:

GitHub е един от най-известните услуги за извличане на данни. Този инструмент може да изстърже голям брой уеб страници в четеем и мащабируем формат. Той е известен най-вече със своята технология за машинно обучение и е подходящ за малки и средни предприятия - korres lip balm spf. Най-характерните особености на GitHub са обсъдени по-долу:

Scalability

С GitHub можете да извлечете колкото се може повече уеб страници и да ги трансформирате в мащабируем формат като CSV и JSON. Можете също така да наблюдавате качеството на данните, докато се остъргват; GitHub заобикаля безполезни връзки и бързо получава добре структурирани данни.

Минимизирани грешки

За разлика от други традиционни услуги за извличане на данни , GitHub изтрива вашите данни. Тя ни предоставя точна и без грешка информация и следи качеството на данните по своему. Можете също така да изстържете PDF файлове и HTML документи с този инструмент.

Устойчивост

GitHub е най-известен с лесния си интерфейс и винаги надежден сервиз. Тя не изисква никаква поддръжка и може да се използва месеци след месеци. Можете да избирате от различни формати и да позволите на GitHub да изстърже и да експортира данни в желания формат. Подходящ е за начинаещи, студенти, учители и свободни работници.

Информация за scrapes от динамични уеб сайтове

С GitHub можете да изтриете информация от обикновени и динамични уеб сайтове. Този инструмент също изтрива данни от сайтове за социални медии, туристически портали и сайтове за електронна търговия без никакъв проблем. Освен това, той променя основните HTML кодове и автоматично поправя всички незначителни грешки.

Възможност за управление или създаване на скриптове и агенти

Една от най-характерните черти на GitHub е, че може да управлява и създава агенти и скриптове. Този инструмент лесно привлича действия за масова корекция и може да изтрие до десет хиляди уеб страници в рамките на няколко минути. С GitHub мигрирането на агенти и абонаменти на потребителски данни между системите се извършва без проблем.

Преобразува неструктурираните данни в структурирани и използваеми данни

За разлика от вноса. io и Scrapy, GitHub трансформира неструктурираните данни в организирани, използваеми и структурирани данни след няколко секунди. Този инструмент е специално подходящ за програмисти и непрограмисти. Той не само изтрива уеб страниците ви, но и индексира вашия сайт и ви помага да генерирате повече клиенти в интернет. Данните могат да бъдат експортирани в XLS, XML, CSV и JSON формати, улесняващи работата на бизнесмените и предприятията до известна степен.

Интелигентни агенти

GitHub може да създава агенти в рамките на минути и не се нуждае от умения за програмиране или кодиране. Въз основа на технологията за машинно обучение този инструмент автоматично маркира резултатите и отстранява множество URL адреси едновременно. Освен това тя е в състояние да остъргва целия сайт само за секунди и е особено полезна за новинарски обекти като CNN, BBC, The New York Times и The Washington Post.

Вероятно е време да прецените техниките за извличане на данни и да използвате GitHub, за да разширите бизнеса си.

December 22, 2017