Back to Question Center
0

Смалт: Какво представлява инструментът за скачане на връзките към страниците. 3 отличителни характеристики на този онлайн скреперник

1 answers:

Page Links Scraping Tool анализира HTML кодовете на сайта и извлича връзки от различни уеб страници. След като данните са напълно остъргвани, те показват връзки във формата на текст и улесняват работата ни. Този онлайн скрепер не само е добър за вътрешни връзки, но също така демонстрира външни връзки и трансформира данните в четлива форма. Връзката с дъмпинг е лесен начин да намерите различни приложения, уеб сайтове и уеб базирани технологии. Целта на Page Links Scraping Tool е да се изтрие информация от различни сайтове - low temperature monitoring system. Тя е изградена с изчерпателен и ясен инструмент за команден ред наречен Lynx и е съвместим с всички операционни системи. Lynx се използва главно за тестване и отстраняване на проблеми с уеб страници от командния ред. Page links scraper е удобен инструмент, разработен за първи път през 1992 година. Той използва Интернет протоколи, включително WAIS, Gopher, HTTP, FTP, NNTP и HTTPS, за да свърши работата ви.

Три основни характеристики на инструмента:

1. Изстъргване на данни в множество конци:

Използвайки link links инструмента за изстъргване , можете да изстържете или извличате данни в множество нишки. Обикновените скрепери отнемат часове, за да изпълняват задачите си, но този инструмент има няколко теми, за да разглеждате до 30 уеб страници едновременно и не губите време и енергия.

2. Извличане на данни от динамични сайтове:

Някои динамични сайтове използват техники за зареждане на данни, за да създават асинхронни заявки като AJAX. По този начин е трудно за обикновен (33) скрепер за извличане на данни от тези места. Page Links Scraping Tool обаче има мощни функции и позволява на потребителите лесно да събират данни от основни и динамични сайтове. Освен това, този инструмент може да извлича информация от социалните медийни сайтове и има интелигентни функции, за да избегне грешката от 303.

3. Информация за експортиране във всеки формат:

Page Links Scraping Tool поддържа различни формати и изнася данни под формата на MySQL, HTML, XML, Access, CSV и JSON. Можете също да копирате и поставите резултатите в Word документ или директно да изтеглите извлечените файлове на вашия твърд диск. Ако промените настройките си, инструментът за свързване на страниците ще изтегли автоматично данните ви на твърдия диск в предварително определен формат. След това можете да използвате тези данни офлайн и да подобрите ефективността на сайта си до известна степен.

Как да използвате този инструмент?

Трябва само да въведете URL адреса и да позволите на този инструмент да изпълнява своята задача. Той първо ще анализира HTML и ще извлече данни за вас въз основа на вашите инструкции и изисквания. Резултатите обикновено се показват под формата на списъци. След като линковете бъдат напълно остъргвани, на лявата страна ще се покаже икона. Ако получите съобщението "Няма намерени връзки", това може да се дължи на факта, че въведеният от вас URL адрес е невалиден. Уверете се, че сте въвели действителния URL адрес, за да извлечете връзки от. Ако не можете да извлечете ръчно връзките, друга опция е да използвате приложните програмни интерфейси (API). API се използва ad-hoc и обработва стотици заявки на час за потребителите.

December 22, 2017