Back to Question Center
0

Отстраняване на данни, обяснено от Семалт

1 answers:

WebHarvy е популярен . Той автоматично извлича данни от различни уеб страници и съхранява съдържанието в желани формати. С WebHarvy можете да изтриете данни от уеб сайтове за технологии, списания, новинарски бюра, туристически портали и сайтове за електронна търговия. WebHarvy съдържа множество разширени функции, които ни позволяват лесно да събираме данни от трудни сайтове - protezione in c.a.. Някои от най-важните му характеристики са описани по-долу.

1. WebHarvy отстранява изображения и видеоклипове:

С WebHarvy можете лесно да извлечете данни от любимите си изображения и видеоклипове. Този инструмент първо идентифицира естеството на изображението и го одрасква според вашите изисквания. Тя основно scrays информация от PNG и JPG файлове, но можете да извлечете данни от PDF документи.

2. WebHarvy организира вашето уеб съдържание:

Друга отличителна черта на WebHarvy е, че той организира вашето уеб съдържание и ви помага да го публикувате веднага. Трябва само да конфигурирате няколко шаблона и WebHarvy ще изтегли съдържанието на твърдия ви диск за офлайн употреба. WebHarvy е подходящ за хора, които нямат умения за програмиране и искат да установят своя бизнес.

3. Мощен уеб робот:

За разлика от други обикновени инструменти за изстъргване на данни, WebHarvy обхожда уеб страниците ви и ви помага да подобрите класирането на търсачките на уебсайта си. Също така можете да създадете формуляри за онлайн резервации и формуляри за търсачки с този инструмент. В допълнение, WebHarvy ще търси ключови думи за вас и ще изстърже данните ви, без да нарушава ключовите думи с дълги опашки и кратки опашки.

4. WebHarvy извлича данни от динамични уеб сайтове:

Повечето уеб скрепери не могат да извличат данни от динамични уеб сайтове и да оставят много грешки в резултатите. Но WebHarvy поправя всички грешки и правописни грешки от изхода. Той събира данни от уебсайтовете на AJAX и ги изтегля директно на твърдия ви диск.

5. WebHarvy изнася данни в различни формати:

С WebHarvy можете да експортирате данни в Excel, CSV, XML, JSON, SQL Server, Oracle, MySQL и OleDB. В допълнение, този инструмент може да експортира данни в Excel 2003 и Excel 2007. Данните ще бъдат запазени автоматично в желания формат.

6. WebHarvy осигурява защита срещу спам:

С WebHarvy можете да гарантирате вашата безопасност и поверителност по интернет. Този инструмент не обработва данни от злонамерени уебсайтове и осигурява пълна защита срещу спам на потребителите си.

7. Програмиране на сесиите Ви за изтриване на уеб страници:

С WebHarvy можете да планирате сесиите си в мрежата и да решите колко страници искате да изстържете в рамките на един час. Този инструмент може да изстърже до 10 000 уеб страници за 30 минути и може да предприеме стотици проекти за изстъргване на мрежата на ден.

8. Детайлна интеграция със своя API:

Този инструмент за изтриване на уеб има отворен API, който помага лесно да се създават и променят проектите за остъргване на уеб страниците. Можете да персонализирате настройките му и да извличате данни посредством един API или няколко API.

9. WebHarvy открива дублиращи се данни:

С WebHarvy можете да откривате дублирано съдържание и да се отървете от него незабавно. Важно е уеб администраторът да публикува качествено съдържание за по-добро класиране в търсачките. WebHarvy е автоматизиран инструмент, който открива дублиращи се данни и ги фиксира незабавно, което улеснява работата ви.

10. WebHarvy - SEO приятелски инструмент:

С WebHarvy, можете да остъргвате данни от мета маркери, изображения, вътрешни и външни връзки и атрибути на маркери. Това е SEO-приятелски инструмент, който помага за подобряване на търсачката класиране на вашия сайт.

December 22, 2017