Back to Question Center
0

Как да разпозная най-добрите от ключовите думи, които трябва да спечелят за Amazon?

1 answers:

Задаването на правилния фокус и насочването към най-добрите потенциално печеливши ключови думи за Amazon е може би най-важното нещо в цялата търговска дейност. Работата е, че задълбочено изследване на ключовите думи е точно това, което има пряко въздействие върху продажбите ви. Просто защото всеки потенциален клиент може само да кликне и да направи покупка с вас - ако продуктът ви се появи в горната част на търсенето с пазаруване там - camouflage stoff baumwolle. Както и да е, това означава, че ще трябва да преминете през изчерпателно изследване на ключови думи, като предприемете действия главно по следното:

Ясно разбиране на алгоритъма за търсене A9, използван от системата за класиране на продукти на Amazon

 • Използвайте месечния обем на търсене, за да определите и подредите най-подходящите думи за търсене
 • Анализирайте и продължавайте да проучвате запитвания за дългосрочни продукти, използвани от купувачите на онлайн пазаруване онлайн
 • Фокусирайте се повече върху намирането само на уникални ключови думи за Amazon Seller Central. к. а.
 • И нека отново да се изправим - в случай че вашите задоволителни резултати не се намерят някъде в първите две или три страници в списъка на SERPs на Amazon, трябва бързо да преформулирате тези точно насочени заявки за търсене, за да ги накарате да обслужват главната ви цел. По този начин, тук е кратко стъпка по стъпка ръководство, за да управлявате най-ценните си ключови думи за оптимизиране на списъка с продукти на Amazon по правилния начин.

  Стъпка 1: Погрижете се за семена Ключови думи

  Не намалявайте времето и усилията си за изучаване на целевите си продукти / ползи, за да разберете какви са основните аспекти на ефективността и ежедневната употреба. Тя може да изглежда като не-мозък, но това е наистина фиксирана линия, защото липсва всяка функция или дори най-малките детайли могат да доведат до елиминиране на сравнително измерима част от вашите потенциални клиенти. С други думи, поставете се в обувките на купувача и внимателно наблюдавайте най-добрите резултати от ключови думи, използвани от вашите конкуренти от ниша / категория.

  Тук е моментът най-накрая да изберете добър инструмент за изследване на ключови думи или онлайн платформа, специално разработена за оформяне на основен списък с насочените Ви ключови думи за Amazon. По този начин не забравяйте, че автоматичните предложения на Amazon и най-популярните комбинации за търсене са полезни също. И не забравяйте да дадете приоритет на списъка си въз основа на обема на търсене, очакваното ниво на конкуренция и намерението за закупуване.

  Стъпка трета: Уточнете термините за търсене с дълги опашки

  И сега е време най-накрая да проучите главния си контролен списък за дългосрочни пазарни условия, за да ги направят още по-точно. Не забравяйте, че колкото по-голям е обемът на търсене на определена ключова дума, толкова по-трудно ще бъде класирането й. Затова, за да получите по-голям трафик и следователно потенциално по-висок процент на реализация, ще трябва да сортирате тези думи за търсене и да ги премахнете с прекомерно ниво на конкуренция. Дръжте най-много оферти с ключови думи с дълги опашки - и сте готови.

  December 22, 2017