Back to Question Center
0

Семалт: Grepsr - ефективна платформа за разширение на Chrome

1 answers:

Grepsr е невероятна платформа за извличане на уеб, където потребителите могат да събират и организират различни данни от мрежата. Тя се фокусира върху нетехнически потребители, които желаят да плащат премия, за да могат техните данни да се събират и организират по добре структуриран начин. Този инструмент за уеб извличане предлага следните предимства на своите потребители:

Спестете време и енергия

Потребителите могат да извлекат редица данни от различни уеб страници, без да се налага да използват сложни софтуерни инструменти. Те просто трябва редовно да планират календара си за задачата за остъргване. Това е проста софтуерна програма за остъргване с удобен за потребителя интерфейс, разбираем за техническите потребители - amazon cloudflare. Днес много клиенти използват тази платформа, за да генерират отлични резултати за своите компании. Grepsr е гарантирано да им предостави точните данни, когато те се нуждаят.

Използва ефективни инструменти и автоматизирани задачи

Grepsr използва някои наистина невероятни инструменти, както и голяма подкрепа и интеграция. В резултат на това той осигурява лесна платформа за своите потребители, които искат да използват специални инструменти, за да извлекат почти всичко от мрежата. Например, тази софтуерна програма разглежда B2B данни, като например цени на продукти, списъци с акции, имена, както и бизнес контакти.

Осигуряване на потребителите с невероятен екип за поддръжка

Не винаги е лесна задача на търсещите уебсайтове да извлекат всички данни, от които се нуждаят. Например, ако те се опитват да съберат цените на определени запаси от уеб страници и уебсайтът променя структурата си, настройката за тяхното извличане изисква преразглеждане. Това е работа, която може да бъде направена от експертите на Grespr без допълнителни пари.

На пазара има редица компании, които трябва да намират и организират своите уеб данни, като например големи агенции и търговци на дребно. И двамата изискват често срещани данни за конкуренцията, а експертите на Грепър могат да им помогнат. Освен това малките фирми може да се нуждаят от тази помощ, за да копират и поставят автоматично данни от мрежата.

Създаване на проекти с Grepsr

Когато потребителите създават определен проект, тази софтуерна платформа ги анализира и изпраща обратно на потребителите специален цитат (цена). След като бъде настроена цената, се създава екстрактор на данни и започва процесът на събиране на данни. Уеб търсачите се уведомяват от специалистите на Grepsr чрез известия за приложения или имейли.

Тази платформа за софтуерно извличане използва степенно криптиране, така че потребителите могат да бъдат сигурни, че цялата им информация е безопасна. Освен това те трябва да знаят, че всеки път, когато искат, те могат да имат пълен контрол върху данните си.

December 22, 2017