Back to Question Center
0

Семалт: 5 начина да зареждате вашия SEO анализ с уеб scraping

1 answers:

Интернет е пълен с консултации за SEO. С уеб скрап е възможно да се обърнат уебсайтовете на нашите конкуренти, за да се разработят стратегиите за преодоляването им. Независимо дали трябва да изстържете маркера на заглавието, описанията на метаданни или ключовите думи, трябва да използвате правилния съдържателен скрепер , за да свършите работата си - sharepoint hosting network solutions.

Ето 5 различни начина за презареждане на вашия SEO анализ с уеб scraping.

1. Анализ на ключовата дума на състезателя:

Можете лесно да изстържете уебсайта на вашия конкурент и да получите съдържанието му за анализ на ключови думи. За тази цел можете да използвате SEMRush и да търсите подходящите ключови думи. SEMRush е изчерпателен инструмент за изтриване на данни . С него можете да определите кои ключови думи използват вашите конкуренти. Също така можете да намерите неговите ключови думи с дълги опашки и кратки опашки и да направите сайта си по-добър.

2. Изпълнението на страниците:

Различните SEO инструменти и услуги се фокусират върху домейните и ключовите думи за по-добри редове. Важно е да остъргвате данни , за да подобрите цялостното представяне на вашите уеб страници. Искате ли да насочите повече трафик към уебсайта или блога си? Приложният програмен интерфейс (API) на Google Adwords е отличен инструмент, който смазва данните и обхожда лесно уеб страниците ви. Също така, тя помага за подобряване на ефективността на уебсайта Ви и повишава нейното класиране.

3. Извличане на метаданни данни:

Кимоно лаборатории и импортиране. io са два изключителни инструмента за изстъргване на мрежа . Те помагат за извличането на метаданни и индексирането на нашите уеб страници лесно. Ако искате да разберете защо сайтът на вашия конкурент е по-добър от вашите, можете да опитате някой от тези инструменти и да намерите подходящи ключови думи за вашия сайт. С импортиране. io и Kimono, можете лесно да извлечете мета описания, мета заглавия и мета маркери и да подобрите ефективността на уебсайта си.

4. Scrape уебсайтове за страница ранг:

Целта на SEO е да се увеличи страницата ранг за дадени ключови думи. Всички уеб администратори се нуждаят от SEO уеб скрепери , които могат да им помогнат да подобрят цялостното представяне на сайтовете си. След като данните са напълно остъргвани, можете да ги публикувате в собствения си блог и да управлявате качествен трафик към него. Може да опитате Scrapy, инструмент за извличане на данни, който изтрива информация от различни уебсайтове, без да променя основните Ви ключови думи. Един от начините да увеличите ранга е да откриете какво правят вашите конкуренти и да подражават на техните уеб сайтове.

5. Вътрешни и външни връзки:

Безопасно е да се каже, че уеб scraping и SEO имат силни взаимоотношения. Винаги се нуждаете от вътрешни и външни връзки за по-добро класиране в търсачките. С Getleft, ParseHub и OutWit Hub можете не само да обхождате и извличате уеб страниците си, но и да изграждате силни вътрешни връзки.

С инструментите за изтриване на уеб можете лесно да определите колко ключови думи е използвал сайтът на вашия конкурент. Трябва да има оптимален брой ключови думи в съдържанието ви и това може да ви помогне да избегнете пълненето на ключови думи. Освен това можете да остъргвате полезни данни от видеоклипове и изображения. С правилния вид инструмента за изстъргване , можете лесно да извлечете информация от снимки и видеоклипове и да увеличите степента си до известна степен. С една дума, уеб scraping и SEO може да ви помогне да разберете как вашият конкурент е на върха на резултатите от търсенето.

December 22, 2017