Back to Question Center
0

Семалтен преглед: страхотна услуга за изстъргване на екрана

1 answers:

Web2DB е мощен и полезен екранен инструмент. Той работи като създател на база данни и ни позволява лесно да извличаме информация от различни уебсайтове. Този уеб скрепер събира неструктурирана информация от уеб страници и HTML страници и я организира и структурира правилно. Просто трябва да кажете какво искате да търсите и как искате да форматирате данните си и Web2DB ще изпълни задачата си според инструкциите. Данните могат да се съхраняват в MySQL, CSV, Access и Excel формати - top 5 ltc companies. Web2DB има множество функции, които го правят най-добрата възможност за уеб администратори, предприятия, бизнесмени, програмисти и програмисти. Някои от неговите отличителни черти са разгледани по-долу.

1. Като редактор на проекти:

Web2DB действа като мощен и невероятен редактор на проекти. Проектирането на проектите за изстъргване на мрежата не е лесно, докато не разполагате с достатъчно умения за програмиране. Но с Web2DB, не е нужно да сте професионален програмист или програмист, защото можете да изпълнявате задачите без него. Този инструмент ще събира, редактира, монтира или извлича данните ви. Освен това тя подпомага разработването на различни модели на данни, които работят перфектно, дори когато оформлението на страницата се промени. Всички проекти, свързани с редактирането и извличането, се осъществяват само с няколко кликвания.

2. Лесно да заснемете цялата структура на съдържанието:

Можете да конфигурирате Web2DB, за да изтеглите целия уеб сайт или някои от неговите страници. Той лесно улавя цялата структура на съдържанието, давайки му превъзходна форма. Можете да конфигурирате няколко уеб страници или целия сайт въз основа на вашите изисквания, но качеството на съдържанието изобщо не се нарушава. Този инструмент е подходящ за гигантски сайтове като Amazon, eBay, PayPal и други. Web2DB има различни разширени функции и ни помага да оптимизираме ефективността на сканиране в интернет. Това е надежден и изчерпателен инструмент.

3. Изпратете уеб формуляри:

Използвайки Web2DB, можете да изпратите уеб формуляри, по-специално формуляри за търсене и онлайн формуляри за резервации без проблем. Формулярите могат да се подават за всички входни стойности и извлечените данни се получават във формат CSV. Можете също така да създавате данни, базирани на ключови думи, чрез тази програма и да изпращате сайта си на търсачките за по-добро индексиране и обхождане.

4. Сделка с динамични уеб сайтове:

Друга отличителна черта на Web2DB е, че тя може да се справи както с основните, така и с динамичните уеб сайтове. Повечето примитивни програми за изтриване не могат да извлекат четливо съдържание от високо динамичните уеб сайтове. Дори и професионалните скрепери за уеб имат проблеми при събирането на данни от уебсайтовете на AJAX, но Web2DB улеснява извличането на данни от динамични сайтове. Трябва да имате предвид, че данните за сайтовете на AJAX ще отнеме известно време, за да се извлекат.

5. Поддръжка на различни формати:

Web2DB може да експортира вашите извлечени данни в Excel, Oracle, OleDB, MySQL, CSV, XML и Excel. Можете също да използвате скриптове за експортиране, за да персонализирате експортирането на данни, ако притежавате основните програмни умения. Web2DB може да експортира информация и в Excel 2003 и Excel 2007 и ви помага да вградите цялостно изображенията в данните си. Този инструмент също осигурява спам защита, който гарантира вашата безопасност и поверителност в интернет.

December 22, 2017