Back to Question Center
0

Как да получавате подходящи препратки по лесни начини?

1 answers:

Може би сте чували от нашите предишни статии за значението на изграждането на връзки за оптимизация на уеб сайтове. Препратките са от решаващо значение за SEO поради броя на различните фактори - те подобряват видимостта на уеб страницата на страницата с резултати от търсенето; те повишават авторитета на уебсайта в очите на Google; те създават постоянен трафик към уебсайт и увеличават репутацията на домейна. Така че, ако искате да създадете силен профил на връзката, за да увеличите максимално трафика си в търсачките, се нуждаете от добра стратегия за обратна връзка, която работи за Вас.


Да кажем някои думи за ролята на препратките в процеса на оптимизация. Препратките са проста концепция - когато някой домейн се свързва с вас, тази външна връзка се счита за обратна връзка. Критичната роля в изграждането на връзки играе качеството на формата на източника, където идва връзка - vista rainbar gadgets xp. Търсачките оценяват качеството на обратната връзка по броя на конкретните критерии, които включват орган на домейна, броя и качеството на външните връзки, които сочат към този домейн, уместността на съдържанието към свързания уеб сайт и т.н.Ако всички тези критерии покажат положителен резултат, уеб източник ще получи по-висок ранг.

Всеки обратна връзка дава известно количество сок на връзката въз основа на неговата репутация, история и авторитет в определена пазарна ниша. Съответно препратките от висококачествени PR 9 или 10 уеб източника са по-ефективни от нискокачествени препратки от нежелани партньорски уебсайтове, които нямат никаква стойност за потребителите.

С всичко казано, ако искате да класирате на страницата с резултати от търсенето с Google, трябва да придобиете подходящи и качествени препратки от уебсайтове с високи PR.

В тази статия ще обсъдим няколко трудни начина как лесно да получите качествени препратки. Надявам се тези техники да ви помогнат да класирате сайта си за вашите целеви термини за търсене. Така че, нека да разгледаме по-отблизо тези техники за изграждане на връзки.

  • Препоръки

Чрез писане на качествени препоръки, вие получавате възможност да обогатите профила си за обратна връзка със съответните препратки от авторитетни сайтове. Всеки път, когато купувате някои продукти или услуги, които си струват кредита, можете да оставите показания на сайта на продавача. Препоръките обикновено съдържат връзка към сайта Ви в рамките на тях, за да докажат, че това е органично създадено. Тя ще ви помогне да получите лесни препратки към сайта си, без да харчите нито един цент. Ако те поставят връзката nofollow към вашето свидетелство, можете любезно да ги помолите да го променят в следващата връзка.

  • RSS директории

Можете да намерите множество RSS директории в интернет, които позволяват на потребителите да изследват различни блогове, форуми или уеб източници по различни теми. Това е идеална възможност за всеки уебсайт да получи безплатна backlink от една от тези директории. Всичко, от което се нуждаете, е да подадете своя RSS емисия към тези директории. Можете да направите ръчно или автоматично. Ако искате да го направите автоматично, можете да използвате програма, наречена Fast RSS Submitter. Тази програма ще ви помогне да изпратите домейна си на повече от 100 RSS директории автоматично, спестявайки много време и усилия.

December 22, 2017