Back to Question Center
0

Има ли някакви входящи услуги за намиране на ключови думи в Amazon или ще получа софтуерен инструмент вместо това?

1 answers:

Всеки знае, че има огромно разнообразие от различни онлайн услуги, инструменти за намиране на ключови думи на Amazon и рамки с пълна мазнина, които да ви помогнат с това наистина отнема време и трудоемки действия. Докато някои от тях могат лесно да бъдат намерени при свободен достъп (поне при наличието на безплатни основни версии), останалата част от тях идват като платени оферти или с цял живот / периодичен абонамент, или с евентуални такси за действие (аз. д - pc parts san jose. в зависимост от това колко операции действително извършвате там). Но какво ще стане, ако кажа, че Amazon разполага с режим за намиране на ключови думи по подразбиране, но все още не използва всеки търговец, продаващ там? Искам да кажа, че може да се сдобиете с изследване на ключови думи за продуктите - буквално в празен стил.

Опция за автоматично попълване на Amazon

Може да изглежда като не-мозък, но можете да използвате опцията по подразбиране за автоматично попълване на Amazon. Разбира се, имайки предвид, че имате няколко семейни мисли или идеи за вариации в търсене на опашка. Всичко, от което се нуждаете тук, е да продължите с въвеждането в лентата за търсене на Amazon - и да използвате предложенията за автоматично попълване в собствената си полза.

Amazon PPC

Друг начин по подразбиране за поставяне на вашия продукт пред ключови ключови думи за търсене. Просто позволете на Amazon да ви свърши работата - като използвате кампании с плащане на кликване, за да изтеглите автоматично нови ключови думи, или не толкова популярни термини за търсене, които просто печелят популярност досега. Разбира се, единственото условие е, че ще трябва да имате списък с артикули, както и някои допълнителни пари, които да бъдат изразходвани за тази цел.

AMZ Shark Tool е много лесен начин за насочване на правилния набор от ключови думи за продукти, подкрепени със съответните LSI синоними, както и като привличате по-дълги опашни фрази за търсене и разкривате по-добри възможности за ниша, които вашите най-близки съперници използват досега. Всичко, от което се нуждаете, е само да въведете една ключова дума за семена - и сте готови. Възползвайте се от наистина масивен списък, съдържащ стотици полезни предложения за ключови думи, свързани идеи за продукти и общи тенденции в търсене на дълги опашки, които преобладават за момента. Просто помислете какво може да работи за вашия бизнес и какво вероятно би трябвало да бъде отложено за бъдещо позоваване.

Продавач Prime

Сред другите мощни и много прецизно насочени инструменти за търсене на ключови думи в Amazon, продавачът е може би най-добрата, за да ви помогне бързо да откриете някои от най-печелившите ключови думи и потенциално печеливши дългосрочни, фрази за търсене на опашка, тясно свързани с вашата пазарна ниша или категория на артикулите. Дори и безплатната му версия се оказа изключително печеливша за мен, за да спазя основния си списък с водещи ключови думи. Платената версия на продавача, обаче, може да ви помогне с още по-усъвършенствани изследвания на ключови думи, оптимизиране на списъци и проследяване на ключовите думи, така че да излезете от тази конкуренция на пазара, която може да стане малко по-управляема.

December 22, 2017