Back to Question Center
0

Можете ли да ми покажете най-добрите подходи за получаване на нови препратки за SEO?

1 answers:

Не е нужно да казвате, че изграждането на връзки в последно време стана още по-важно в оптимизацията за търсещи машини (SEO), отколкото досега. Ето защо получаването на нови препратки - естествено и органично - е необходимост за всеки уеб администратор и собственик на сайта, който иска да постигне голям напредък в SEO, като техните онлайн проекти се възприемат сред най-добрите резултати от търсенето. Нека да се изправим пред това - да се сдобием с нови препратки, които наистина работят за по-добра онлайн промоция, не е само за тяхното доверие или популярност. Искам да кажа, че изграждането на естествена връзка действително означава, че предоставяте реална стойност на уебсайта или блога си - в крайна сметка, да поемете водеща роля пред конкурентите от ниша и да направите свой собствен проект, който си струва да споделяте, споменавате и свързвате - wohnungsreinigung mit abnahme dübendorf. Така че, няма нужда просто да се втурне да се опитваш да вземеш максималното количество нови препратки. Би било много по-добре да се наблегне на тяхното качество и органичен характер - на първо място. По този начин, позволете ми да ви покажа някои доказани начини за изучаване на нови препратки, най-естественият възможен начин - с вашето съдържание.

Уникално съдържание, което дава повече стойност

Преди всичко, всеки уебсайт или блог трябва да има солидно съдържание на страницата, потребителите или целевата ниша на потенциалните клиенти, които се очаква да бъдат превърнати в истински клиенти. По този начин, особено уеб страниците Ви могат да бъдат разпознати от Google като по-предпочитани за по-широка онлайн експозиция, отколкото за други уебсайтове или блогове, свързани с дискусията или същата бизнес индустрия. Нещо повече - спечелването на нови препратки с уникално и висококачествено съдържание означава, че ще се възползвате именно от контекстуални връзки, познати още като най-мощните в "Бяла шапка" SEO.

Оптимизиране и визуализация на съдържанието

Обмислете преформатиране на част от твоите текстови писания (или поне най-лошите) в някои оптимизирани и определено по-привлекателни средства за визуално съдържание. Искам да кажа тук, че се препоръчва да инвестирате времето си в създаването на най-популярните форми на съдържание, за които може основателно да се очаква да ви донесат по-голям трафик в мрежата и да привлечете най-много препратки едновременно - почти самостоятелно. По този начин, по-добре да се съсредоточите върху създаването на визуално привлекателни инфографии, електронни таблици, графики с добавена стойност, които ще продължат да ви изграждат повече препратки чрез средносрочна перспектива.

Блогът на гостите, който изгражда вашия орган

Достигането до някои популярни блогъри във вашата ниша или най-влиятелните, не само да спечелите няколко нови препратки с много силен PageRank, но и да изградите собствен авторитет и доверие сред потребителите. В крайна сметка - да се превърнете в водещ източник на експертни познания в тази област, като по този начин поемате водеща роля и правите Вашия уеб сайт или блог да се открояват от конкурса за търсене. В същото време, обаче, не забравяйте, че всеки път, когато предоставяте качествен гост по пощата на вашите колеги блогъри - печелите заслужените препратки, за да водите още по-лоялни посетители към собствените си страници. Просто се уверете, че сте написали добре изискани статии за гости и само завладяващи публикации в блога за правилната цел - и сте готови!

December 22, 2017