Back to Question Center
0

Семалт споделя 7 най-добри характеристики на инструмента за изстъргване

1 answers:

С помощта на Scraping Studio можете да извличате информация от уебсайтове по ваш избор в по- 5 минути. Без съмнение, това е един от най-добрите и най-полезни инструменти за изтриване на уеб в Интернет. Data Scraping Studio има мощен и удобен за ползване интерфейс и изтрива данни от сайтове на Ajax, защитени с парола сайтове, прости и динамични сайтове, XML, JSON и други подобни източници. Някои от невероятните му характеристики са споменати по-долу.

1 - long term care insurance providers ranked. Лесно търсене на ключови думи:

Също като всички останали известни скрепери, Studio Scraping Studio предоставя по-добър начин за търсене на ключови думи. Просто трябва да изтеглите и активирате този инструмент и да го използвате, за да организирате данните си въз основа на вашите ключови думи. Тя носи много ключови думи и фрази, за да получите вдъхновение от. По този начин не само изтрива данните ви, но и ги подрежда въз основа на вашите краткосрочни и дългосрочни ключови думи.

2. Пазарни проучвания:

Scraping Studio е единственият скрепер, който извършва добро търсене на пазара за своите потребители. За разлика от други обикновени скрепери за данни , този инструмент дава качествени резултати, основани на вашето търсене. По този начин, той е идеален за маркетинг, онлайн изследователи, студенти, журналисти и учени.

3. Уеб интеграция на данни:

Най-добрата причина да използвате Data Scraping Studio е, че предоставя полезни възможности за интегриране на уеб страници. Той е съвместим с всички уеб браузъри и операционни системи, което ви улеснява да изстържете данните си и да ги интегрирате според вашите желания.

4. Сравняване на данни

Дори и най-важните скрепери за данни не могат да сравняват данните на два или повече уебсайта. За щастие, Studio Scraping Data има тази опция и ви позволява да анализирате данните на различни уеб страници, като се уверите, че получавате качествени и надеждни резултати. Освен това този инструмент малко редактира данните, като премахва всички правописни и граматически грешки от вашите изходи.

5. Мониторира качеството:

Тази програма следи качеството на вашите данни, докато се остъргва от извличане. Това означава, че не е нужно да държите под око извличането, тъй като този инструмент автоматично ще ви даде четливи и мащабируеми данни във вашия любим формат.

6. Предоставени данни за продукта / продукта:

Потребителите на този софтуер получават лесен достъп до подробности за профила и продукта. Това означава, че ако използвате Data Scraping Studio за уебсайта си за електронна търговия, можете да получите информация от гиганти като Amazon и eBay, без да правите компромиси с качеството. Можете да опитате този инструмент, за да получите подробности за продукта, списък на техните имена, техните описания и дори изображенията. По този начин можем да кажем, че Data Scraping Studio е отлична алтернатива на Amazon Scraper и Facebook Data Extractor.

7. Уведомления:

Различни потребители се оплакват от липсата на сигнали за износване. За разлика от обикновените инструменти, Data Scraping Studio ще ви предупреди, когато данните са били бракувани. Трябва само да коригирате настройките и да започнете да получавате известия директно във входящата си поща. Можете също да получите предупреждение към мобилния си телефон, като използвате специалните му опции. По този начин Data Scraping Studio е пълният софтуер, който има за цел да направи вашия процес на извличане на данни по-удобен и удобен. Най-хубавото е, че те идват без разходи.

December 22, 2017