Back to Question Center
0

Какво трябва да знам за профила на обратна връзка на сайта, за да увелича моята SEO?

1 answers:

Преди всичко останало, нека да започнем с основите. Има само три основни типа връзки, които трябва да се интересуват от профила ви в обратна връзка на сайта, когато става дума за увеличаване на общия ви прогрес в SEO. Следователно, в самото начало, трябва да разберете какви типове връзки можете да включите в профила си за връзки към сайта - някои от тях работят за целите на SEO, но останалите не носят това измеримо въздействие върху трафика Ви и по-добра експозиция в онлайн търсенето, поне директно - bar top tables with foot rail.

  • Вътрешни връзки - свързват различни страници и секции в рамките на един уебсайт или блог

    . От една страна, са необходими вътрешни връзки за добра логика на архитектурата на сайта, която ще направи добро не само за по-добро сърфиране от страна на потребителите, но е потенциално благоприятно за по-бързо и по-качествено индексиране от търсещите обхождащи ботове. От друга страна, обаче, твърдата подредба на фондацията е може би частично независима собственост, която може да даде положителен сигнал, че си заслужава да бъде показана на по-широка аудитория от активни търсещи. Забележка: Вътрешните връзки, намиращи се в рамките на всеки профил за обратна връзка на сайта, нямат действително измеримо въздействие върху уеб трафика, както и SEO като цяло. Това е просто правило на играта - и следващите правила могат да бъдат възнаградени, поне от време на време, нали?

  • Външни връзки - общо взето, този тип връзка се използва точно за целите на SEO. Като един от най-нежеланите фактори в очите на големите търсачки като самия Google, както и Yahoo и Bing, външните връзки свързват читателите на вашия уеб сайт или блог с останалата част от онлайн света в мрежата. И тук идва набор от най-решаващи метрики за връзка (като PageRank, Domain Authority, User Trust, Page Authority и т.н.). Поради това всеки профил за обратна връзка на сайта иска да ги има на максимално възможно ниво - те могат да създадат силно впечатление за търсачките, че такъв уеб сайт или блог трябва да се покажат на върха на SERP.


Връзки за качество могат да доминират в света

по-важно, отколкото можете да мислите. Искам да кажа, че висококачествените връзки със силен рейтинг в PageRank и Domain Authority означават, че не сте само надежден и надежден авторитет в Интернет, но и че собственото съдържание на страницата ви е толкова уникално и доставя толкова много, че другите хора Мрежата не може да помогне, а да премести и насочи измерима част от собствения си трафик - директно към вашия собствен сайт или блог страници.

Какво прави добра обратна връзка в SEO

1. Истинска природа - това означава, че всяка връзка във вашия профил е изградена безопасно и органично, без да участвате в платени, трудни или изрично релационни схеми на изграждане на връзки.

2. Чиста релевантност - означава способността им да съответстват на основната тема или тема дискусия, за да се насочи само точно насочен органичен уеб трафик към двете страни на сделката.

3. Авторитет и доверие - това е самообяснителна характеристика, тъй като всяка работеща обратна връзка, способна да прехвърли част от този мистериозен "сок на връзката", също трябва да бъде мощна,. д. , то трябва да идва от подходящо изтъкнати места, които служат добре на нуждите на живите потребители.

December 22, 2017