Back to Question Center
0

Какво трябва да знам за профила на обратна връзка на сайта, за да увелича моята SEO?

1 answers:

Преди всичко останало, нека да започнем с основите. Има само три основни типа връзки, които трябва да се интересуват от профила ви в обратна връзка на сайта, когато става дума за увеличаване на общия ви прогрес в SEO. Следователно, в самото начало, трябва да разберете какви типове връзки можете да включите в профила си за връзки към сайта - някои от тях работят за целите на SEO, но останалите не носят това измеримо въздействие върху трафика Ви и по-добра експозиция в онлайн търсенето, поне директно.

  • Вътрешни връзки - свързват различни страници и секции в рамките на един уебсайт или блог

    . От една страна, са необходими вътрешни връзки за добра логика на архитектурата на сайта, която ще направи добро не само за по-добро сърфиране от страна на потребителите, но е потенциално благоприятно за по-бързо и по-качествено индексиране от търсещите обхождащи ботове. От друга страна, обаче, твърдата подредба на фондацията е може би частично независима собственост, която може да даде положителен сигнал, че си заслужава да бъде показана на по-широка аудитория от активни търсещи. Забележка: Вътрешните връзки, намиращи се в рамките на всеки профил за обратна връзка на сайта, нямат действително измеримо въздействие върху уеб трафика, както и SEO като цяло. Това е просто правило на играта - и следващите правила могат да бъдат възнаградени, поне от време на време, нали?

  • Външни връзки - общо взето, този тип връзка се използва точно за целите на SEO. Като един от най-нежеланите фактори в очите на големите търсачки като самия Google, както и Yahoo и Bing, външните връзки свързват читателите на вашия уеб сайт или блог с останалата част от онлайн света в мрежата. И тук идва набор от най-решаващи метрики за връзка (като PageRank, Domain Authority, User Trust, Page Authority и т.н.). Поради това всеки профил за обратна връзка на сайта иска да ги има на максимално възможно ниво - те могат да създадат силно впечатление за търсачките, че такъв уеб сайт или блог трябва да се покажат на върха на SERP.


Връзки за качество могат да доминират в света

по-важно, отколкото можете да мислите. Искам да кажа, че висококачествените връзки със силен рейтинг в PageRank и Domain Authority означават, че не сте само надежден и надежден авторитет в Интернет, но и че собственото съдържание на страницата ви е толкова уникално и доставя толкова много, че другите хора Мрежата не може да помогне, а да премести и насочи измерима част от собствения си трафик - директно към вашия собствен сайт или блог страници.

Какво прави добра обратна връзка в SEO

1. Истинска природа - това означава, че всяка връзка във вашия профил е изградена безопасно и органично, без да участвате в платени, трудни или изрично релационни схеми на изграждане на връзки.

2. Чиста релевантност - означава способността им да съответстват на основната тема или тема дискусия, за да се насочи само точно насочен органичен уеб трафик към двете страни на сделката.

3. Авторитет и доверие - това е самообяснителна характеристика, тъй като всяка работеща обратна връзка, способна да прехвърли част от този мистериозен "сок на връзката", също трябва да бъде мощна,. д. , то трябва да идва от подходящо изтъкнати места, които служат добре на нуждите на живите потребители.

December 22, 2017
Какво трябва да знам за профила на обратна връзка на сайта, за да увелича моята SEO?
Reply