Back to Question Center
0

Можете ли да ми покажете как да получа препратки, без да навредим на класирането ми?

1 answers:

Преди да ви покажем как да получите обратна връзка по най-добрия начин и без да си спечелите силно наказание, нека се впускаме по-дълбоко в въпроса. Няма нужда да казвате, че трябва да създавате качествени връзки, за да помпате повече трафик от търсенето към уебсайта или блога си. И има може би най-очевидната, но все още много широка и преобладаваща задача да "печелите" тези заслужени препратки с вашето съдържание. Ето защо човек винаги трябва да създава голямо съдържание, за да привлича повече връзки по естествен път, т.е - gimto watch review.д. , най-безопасният възможен начин. Но въпросът остава - как да получите обратна връзка с вашите съвършено привлекателни страници, тъй като за да привлечете постоянна аудитория и да я издърпате на уебсайта или блога си, вече ще трябва да имате добър профил на връзката - просто за привличане на по-лоялни посетители и да ги свържете с вас?

Съдържанието е отново и отново

Това означава, че трябва да действате активно и да започнете да работите по уникалното си съдържание. Но вие искате да знаете как да получите безопасно препратки, така че да не се притеснявате за тези потенциално вредни въздействия, които се появяват над вашия уеб сайт или блог, нали? Нека да се изправим пред това - избягването на санкциите, свързани с общите усилия за изграждане на връзки, не е за вашия късмет - става въпрос за спечелване на висококачествени препратки само естествено и органично. Това означава, че наличието на истинска естествена връзка с добре направен котва, поставен на доверен и авторитетен източник от трета страна, свързан с вашата ниша или бизнес индустрия - никога няма да бъде наказан. И без съмнение се разбира, че платените, обменните или груповите схеми за изграждане на връзки трябва да се избягват, освен ако не искате да вдигнете червен флаг с Google и да си спечелите бързо и често необратимо наказание за класиране.

Ето как да получите препратки от високо качество, за да се насладите на незабавно увеличен уеб трафик - качеството има значение не само да се чувствате в безопасност, но и да ви служим, движейки целия си проект към глобалните си цели в SEO в мащаб. Така че, по-долу ще ви опиша два основни подхода, които могат да ви помогнат да направите звуково съдържание - разбира се, главно заради изграждането на връзки.

Имате фино настроено съдържание на страницата, платено с пари в брой

Обвържете задачата с опитни freelancers - опитайте се да намерите водещите професионални писатели в общата ви ниша. Това не е лудост - в края на краищата всичко, което е на мястото ви и е специално пригодено за вашите нужди, си струва да плащате. Най-малко за самото начало, докато не спечелите инерция и ще можете да се справяте с някои парченца звуково съдържание без помощ от трета страна. Съвет: никога не бързайте с прекалено свободен достъп, по-добре да действате скромно и да започнете любезен разговор по имейл, представяйки себе си, вашия онлайн проект и, разбира се, да отделите достатъчно време, за да прецените всеки обещаващ писател на съдържанието, преди да наемете.

Станете алтруисти - Дайте на разстояние вашите най-добри познания, които плащат с времето

Най-често, когато става въпрос за спечелване на препратки със собствения си труд, повечето от нас погрешно вярваме, че блоговете на гости вероятно са единственото решение, което може да бъде обжалвано. Но това не е цялата история, мога да ви уверя. Ето един кратък списък с буквите за бъдещата ви справка:

  • Опитайте да напишете някои стандартни мнения за гости, за да имате заслужена обратна връзка от биосекция. Това би било добре за стартиране на kickass, но този път не е толкова ефективен за създаването на наистина мощна връзка.
  • Обмислете да инвестирате своето време и усилия, за да създадете следните типове съдържание, които най-често се използват за споделяне и обвързване, като практически ръководства, собствени казуси, привлекателни инфографии, полезни електронни таблици и т.н.Забележка: опитайте да промените част от съществуващото си съдържание - няма нужда да преоткривате колелото, нали?
  • Работете упорито, за да стартирате солидно онлайн присъствие в социалните медии, не само за популяризиране на вашето свързващо се и споделящо се съдържание, но и за подобряване на вашето търговско или търговско име.
  • За най-ценните, но трудно постижими препратки от образователни или правителствени обекти с крайно висок рейтинг на PageRank и тежест на връзката, помислете за създаване на стипендия, провеждане на конкурс или дори смели ласкателства - да им предложите специално разработена статия точно това, което искат да чуят. Не забравяйте, че най-ценните препратки и сейфове не са само пари в края на краищата.
December 22, 2017