Back to Question Center
0

Как мога да получа висококачествени DoFollow препратки най-добрият начин, освен коментиране и публикуване на гости?

1 answers:

Изграждането на сравнително добър профил на връзката, богат на висококачествени препратки за DoFollow, е определено предизвикателна задача. Само защото всяка обратна връзка, сочеща към вашия уеб сайт или блог, все още остава сред основните сигнали за класиране, взети под внимание от големите търсачки като самия Google. И по някаква причина твърде често залагаме на публикации и коментари, за да вземем някои допълнителни връзки за целите на SEO, вместо да тестваме други подходи към изграждането на органична връзка. Ето защо по-долу ще ви покажа следните три съвета за изграждане на висококачествени препратки за DoFollow и най-подценените схеми за изграждане на връзки.

Три Рядко използвани все още техники за постигане на високо качество DoFollow препратки

Помощ за репортер (HARO) вероятно най-доброто място за получаване на някои висококачествени препратки за DoFollow - директно от авторитетни медийни източници, които се занимават основно с новини - one america long term care insurance reviews. Всичко, от което се нуждаете тук, е само да се регистрирате и да продължите да гледате вашата пощенска кутия. Ще получавате около три дневни известия от реални репортери, които винаги търсят някои горещи теми. Като се има предвид, че темата е от значение за вашата ниша или бизнес индустрия, не се колебайте да отговорите и да предоставите част от полезно съдържание, за да спечелите някои висококачествени DoFollow препратки за това.

Leverage Infographic

Преоформяне на част от скучното си текстово съдържание в нещо определено по-илюстративно и визуално привлекателно - като инфографии или електронни таблици - също е чудесен начин за насърчаване на вашите посетители за споделяне , олово поколение и, разбира се, свързване с вас с висококачествени препратки за DoFollow. Работата е, че повечето от нас подценяват ефективното използване на инфографията за изграждане на естествена връзка. Създаването на правилните инфографии твърде често се приема погрешно като отнемаща време и наистина тежка задача. Но всичко е много по-просто, отколкото си мислите. Просто използвайте специфични инструменти като Canva, Piktochart или Infogr. ами - и превърнете тази някога трудна задача в въпрос на минути. След като направите първата си инфография, не забравяйте да я изпратите на един от целевите сайтове за подаване (като Visual. Ли; Cool Infographics; Само Infographic; Чиста инфграция; и т.н.). Или пък можете да достигнете до някои колеги блогъри във вашата ниша, за да им предложите наскоро създадената информация за безплатна публикация на госта - и да се насладите на няколко висококачествени препратки за DoFollow в замяна.

Reclaim Backlinks

Link рекултивация е доста проста задача, която работи като истинска магия. Сериозно, ето как работи. Използвайте инструмента за онлайн проверка на връзката Buzzsumo, за да намерите споменавания за марката на фирмата, уебсайта или блога ви - всичко, от което се нуждаете, е само да определите кой още не е свързан с вас. След това изпълнете бърз достъп чрез имейл, като учтиво напомняне. Link рекултивация е наистина лесна и гладка тактика да печелите висококачествени DoFollow препратки, които не са били грабнати на вашия линк профил по някаква причина. Така че, че е време да се върнете към това, което вече сте заслужили, нали?

December 22, 2017