Back to Question Center
0

Има ли някакъв последен подход, за да скочи моя PageRank с препратки?

1 answers:

Има няколко в момента валидни стратегии, които могат да се използват, за да се издигне най-вероятно всяка страница или блог на PageRank с препратки. И преди да започнем, нека се изправим пред нея - не можете буквално да "скачате" на съществуващия PageRank с препратки, без значение колко трудни или добре настроени те могат да бъдат. Разбира се, вашият профил за обратна връзка е сред основните фактори от първостепенно значение, когато става дума за измеримо влияние, което най-накрая определя страницата на вашия сайт за класиране. Сред другите фактори, разглеждани от големите търсачки като Google, са следните: сами по себе си, основни целеви ключови думи, уникално качествено съдържание и останалата част от уебсайтовете, които са по-малко решаващи в SEO - services offered computer companies. Връщайки се назад - просто е невъзможно незабавно да подобрите своя PageRank с обратна връзка. Но задачата все още е постижима, като се има предвид, че сте готови и готови да работите с търпение по цялостната си дългосрочна стратегия. По-долу вероятно са най-разумните подходи за свързване на сграда, които потенциално могат да допринесат за по-високата ви класификация в Google.

И нека ви дам последната дума на предпазливост - никога не се опитвайте да увеличите PageRank с обратна връзка автоматизация. И така, ето какво трябва да се има предвид преди всичко:

Фокусирайте се повече върху качеството, отколкото върху количеството

Основната концепция, която прави лъвския дял от стратегиите за SEO, залага на качеството само. Просто казано, глобалната цел на SEO е да постигне стабилен и дълготраен резултат за онлайн промоция на SERPs. За съжаление, твърде много блогъри и начинаещи уебмастъри са изправени пред стандартен проблем със създаването на връзки. Искам да кажа много често, че дават приоритет на количеството, в отчаяна надежда, че отпадането на огромен пакет от препратки там ще направи общото им ранг растат. Но те са ужасно погрешни, защото нискокачествените или неподходящи връзки не само са безполезни за SEO цели. Всъщност има големи шансове да спечелите силно наказание, вместо да постигнете напредък. В най-лошия сценарий всичко може да завърши с постоянна забрана за търсене.

Връзка в рамките на Вашата групова или бизнес индустрия

Никога не правете тази ужасна грешка, както минавах преди много години. Всъщност използвах погрешния начин да получа препратки към моя блог - просто свързване с всеки привидно надежден уеб сайт, който намерих за който трябва да се справя. По този начин повечето от моите новосъздадени обратни линкове не са били съвсем релевантни - далеч не всички от тях са създадени в рамките на точната ниша. В резултат на това бях загубил огромен товар от време и усилия - само за да се разочаровам, без да има реални печалби в PageRank от препратки. Ето защо, преди да се включите в коментари и дискусии на тема, силно препоръчвам да имате двойна проверка, че целевите източници са изцяло посветени на вашата ниша или да останете в една и съща бизнес индустрия.

Работете с изследване на ключови думи, за да запазите котвата ефективно

Е, няма нужда да казвате, че съдържанието е кралят. Всичко за SEO буквално се търкаля около правилния избор на ключови думи и правилен семантичен анализ. Същото се отнася и за всяка обратна връзка в профила ви в уебсайта ви, или за коригиране на текста. За съжаление, един и същ подход към обработката на задълбочени изследвания на ключови думи е твърде често пренебрегван. Затова помислете дали да пишете котките на връзката колкото е възможно по-внимателно - поне с помощта на AdWords или другите по-усъвършенствани инструменти за търсене на ключови думи. По този начин ще гарантирате, че няма да се свържете погрешно поради липсата на популярност в търсенето. Просто се уверете, че сте актуални и следвайте всички основни тенденции в търсенето и семантичните особености. Не забравяйте, че два привидно подобни котвени текста могат да осигурят връзка с абсолютно неравен потенциал за генериране на трафик и следователно да повлияят трайно на PageRank по свой собствен начин.

December 22, 2017