Back to Question Center
0

Какви са неизползваните източници на Backlink от Backlinko?

1 answers:

Препратките продължават да работят в цифровия свят, въпреки че някои статии, както и уебмастъри ни разказват други неща за тях. Всъщност, последните проучвания за оптимизация на търсещи машини показват, че препратките са един от най-важните фактори за класиране за Google и други търсачки.

Когато става въпрос за изграждане на връзка, съществуват много опитни и налични методи. Някои от тях спазват указанията на Google, докато други ги нарушават. В наши дни някои от техниките за генериране на връзки стават по-малко резистентни в наши дни (напр - logo 3d generator. д. гост публикуване или коментар backlinks). Въпреки това, все още има много по-малко известни или подземни начини как да печелите висококачествени безплатни препратки.

В тази статия ще споделя с вас няколко техники за изграждане на подземни връзки, някои от които съм заимствал от собственика на Брайън Дийн Backlinko. Нека погледнем по-отблизо всеки от тях.

Начини за получаване на препратки поради метода на Backlinko

  • Техника за изграждане на социална връзка
  • да получат външни връзки от социалните медии. Съгласно този метод трябва да споделяте съответното съдържание и да възпроизвеждате съдържанието, което е било силно споделено. След това трябва да се свържете с потребители, които първоначално са споделили това съдържание и да им предоставят ново или актуализирано парче.

    • Техника за изграждане на небостъргачи

    Тази техника за свързване на небостъргача е разработена от Brian Dean. Това му помогна да увеличи органичния си трафик с повече от 400%. Според този метод, трябва да установите по-ниски класации за търсене и да намерите част от съдържанието, което е популярно сред потребителите. След това трябва да го напишете по-добре за същите условия за търсене. Уверете се, че новата ви версия на съдържанието е уникална и базирана на научните изследвания. За да завършите тази процедура за изграждане на връзка, трябва да популяризирате тази актуализирана част от съдържанието на социалните медии, като целта е някои от високите PR области да се свържат обратно с вас.

Препоръките са много полезни за всеки бизнес, тъй като те показват удовлетвореността на клиентите от продукти или услуги, които фирмата предлага. Уеб администраторите ги търсят, тъй като знаят какви ползи могат да донесат в своите онлайн магазини. По този начин, създаването на вашето свидетелство дава отлични възможности да си спечелите лесна, но авторитетна входяща връзка. Потребителите по-добре да привличат компании, които имат биологични препоръки от реални клиенти, отколкото сайтове, които представят спам-ревюта (като правило такива препоръки могат лесно да бъдат открити). Колкото по-реални са показанията, които сайтът ви е получил, толкова по-висока ще се класира на страницата с резултати от търсенето. Освен това изглежда по-надеждно за други фирми. Ето защо те ще се свързват с вашия сайт без дори да питат.


Всичко, което трябва да направите, е да изберете продукт, който най-много ви харесва и се свържете с неговия доставчик, конкретен продукт. Повечето от големите платформи за търговия на дребно имат специална страница за забележки за тази цел. Ето защо ще бъде лесно за вас да изпратите вашето свидетелство директно чрез уебсайта си.

Тази връзка строителна техника е била въведена от собственика на блог Backlinko Брайън Дийн.

December 22, 2017