Back to Question Center
0

Semalt предлага мощен инструмент за скара на уеб

1 answers:

SEO Spider Tool е сравнително нова програма за обхождане и обхождане на данни, която ви позволява да индексирате вашите уеб страници и извлича ключови елементи на място, което ви улеснява да анализирате оптимизираната SEO страница. Можете да изтеглите тази програма безплатно или да се откажете от плана си за премия, за да се възползвате от разширените функции.

Какво можете да направите с SEO Spider Tool?

За разлика от други обикновени програми за извличане или извличане на данни, SEO Spider Tool е гъвкав, бърз и лесен за използване и ви позволява да анализирате резултатите в реално време - free computer expert chat. Той събира данни, позволявайки на главните изпълнителни директори да вземат някои информирани решения. Някои от неговите предимства са описани по-долу.

1. Намерете неработещи връзки

С помощта на SEO Spider Tool можете да намерите невалидни връзки на вашия уеб сайт и да улесните сами да обхождате уеб страниците си. Тази програма обхожда сайта незабавно и намира връзки като 404. Освен това, тя поправя невалидните връзки и помага за откриването на сървърната грешка. По този начин, SEO Spider Tool е всичко в едно екстракция на данни и уеб инструмент за обхождане. Той намира URL адреси и ги получава незабавно фиксирани за вас.

2. Анализирайте заглавията на страниците и металните данни

Можете лесно да анализирате заглавията на страниците и метаданните по време на процеса на обхождане. Инструментът SEO Spider следи качеството на описанията на мета и идентифицира грешки, липсващи думи, къси или дълги линии или дублирано съдържание в уебсайта Ви.

3. Извличане на данни с XPath

Сега можете лесно да събирате данни от HTML на уеб страници чрез SEO Spider Tool. CSS Path и XPath правят вашата работа по-лесна и по-добра от други подобни програми за извличане и обхождане на данни. Този инструмент събира информация от мета маркери, заглавия, ценови сайтове и ви дава добре изчистени данни в рамките на няколко минути.

4. Генериране на XML Sitemaps

Друга полза от използването на SEO Spider Tool е, че генерира XML Sitemap за потребителите и идва с разширени конфигурационни настройки. Можете да промените честотата и скоростта на зареждане на сайта си и да подобрите незабавно класирането му. Освен това, този инструмент предлага различни шаблони за сайтове, от които можете да избирате.

5. Интегрирайте с профила си в Google Анализ

Можете да свържете или интегрирате SEO Spider Tool с профила си в Google Анализ и да извлечете полезни данни, да подобрите степента на отпадане, разговорите и сесиите на уебсайта си. След като данните бъдат напълно извлечени, този инструмент ще бъде публикуван и ще Ви помогне да генерирате приходи в интернет.

6. Преглед на роботите и директивите

Сега е лесно за всеки да види URL адресите, блокирани от роботите. txt, X-Robots тагове и мета-роботи, благодарение на SEO Spider Tool за това. Той поправя автоматично пропуснатите URL адреси автоматично и веднага получава желаните резултати.

7. Открийте дублирано съдържание

Можете лесно да откриете дублираните уеб страници в интернет с помощта на SEO Spider Tool. Частично дублираното съдържание се поправя автоматично. Инструментът SEO Spider проверява вашите заглавия на страницата, съдържанието и описанията за качество, като гарантира, че никоя от вашите уеб страници не се копира в мрежата.

8. Инспектиране на състезателя

Ако искате да проверите сайта на вашия конкурент и искате да разберете какъв вид данни той е остъргвал, трябва да опитате SEO Spider Tool. Това е единствената програма за изтриване на уеб и обхождане на данни, която ви позволява да сравните класирането си с конкурентите и да получите незабавно полезна информация.

December 22, 2017