Back to Question Center
0

Как да създадете множество препратки наведнъж?

1 answers:

В момента всеки знае, че препратките не се създават еднакво. Свързването на сградата е просто техники за оптимизация на търсещите машини, преди Google да установи актуализацията на Penguin. Днес, ако напишете много статии и ги предадете на различни сайтове за представяне на статии, те или няма да ви дадат резултати, нито да причинят санкции за търсачките. И не забравяйте, че никой не знае какво ще направи Google по-късно. Всеки път, когато се опитвате да използвате алгоритъм за търсене на игри, трябва да сте готови да получите санкции.

Това обаче не е причина да спрем да правим каквото и да било за придобиване на връзка - comprar oculos ray ban wayfarer. Вместо това, трябва да се научите как да генерирате висококачествени входящи връзки по правилния начин.

Не вярвайте на някой, който твърди, че връзката е мъртва. Препратките остават основен фактор за класиране. Само органични и еднакво получени връзки обаче могат да доведат до резултат.

Тази публикация е предназначена да сподели с вас някои полезни съвети как да изграждате връзки по мащабируем начин.

Как да създадем здрава основа?

Нека си представим, че създавате ново съдържание и искате да го популяризирате на страницата с резултати от търсенето с Google. Тъй като знаете, че подобреното високо PR е резултат от връзки от сайтове за качество, няма ли смисъл да се генерират входящи връзки възможно най-бързо? Не е разумно да се създават много входящи връзки към новото съдържание в кратък период от време. Такива дейности ще изглеждат подозрителни за Google. По-доброто решение е да помогнете на Google да намери и индексира вашето съдържание. Това ще отнеме известно време, но ще има по-голяма стойност за сайта Ви. След като съдържанието ви бъде индексирано, можете да получите органичен линк сок и да подобрите класирането си.

Как да помогна на Google да намери и индексира вашето съдържание?

За да ускорите процеса на индексиране на съдържанието, можете да използвате инструмента Alexa. Уеб роботите анализират този сайт през цялото време. Когато въвеждате URL адреса на домейна си в инструмента Alexa, той автоматично ще добави новата ви оптимизирана страница към базата данни. Когато роботите за търсене отново анализират сайта ви, оригиналното ви парче съдържание ще бъде анализирано и от Google.

Друг ефикасен начин за привличане на ботове на Google към съдържанието ви е да създавате информационни информационни материали. Тя може да работи за вас, тъй като социалните медии помагат с по-бързо индексиране и видимост. Ето защо, ако новото ви съдържание се популяризира на социалните медийни платформи, то дава сигнал на Google, че потребителите намират качеството на съдържанието ви и връзките, които са на стойност. Това означава, че докато започнете да генерирате външни връзки около това качествено парче съдържание, всяка връзка в уебсайта ще стане органична.

Необходимо е обаче да се уверите, че споделяте подходящо и полезно за читателите съдържание, тъй като всяка нова статия, публикация или връзка би трябвало да осигури допълнителна стойност на вашите потенциални клиенти.

Като правило, традиционните, остарели изграждане на връзки не се интересуват от крайния потребител. За да получите качествен линк сок и изглеждате естествено в очите на търсачките, трябва да се съсредоточите върху това, което желае вашата целева аудитория. Вашите читатели не трябва да съжаляват, че следват предложената връзка.

December 22, 2017