Back to Question Center
0

Как мога да подобря SEO чрез закрепване на препратки към препратки?

1 answers:

Да, възможно е да се даде доста глоба тласък на вашите общи усилия в SEO - само чрез определяне на вече съществуващи връзки и кандидатстване за пренасочване препратки. Как? Е, да видим.

Три основни причини за възстановяване на неправилни връзки:

1. Можете да упражнявате пълен контрол върху процеса на нейното прилагане (за разлика от лъвския дял на другата работа, например като популяризиране на съдържанието);

2. Определяне на неразрешени връзки, не само можете да увеличите вашите класации за търсене, но и да получите много други скрити предимства - computer consultant cupertino network. г. , по-добър опит на потребителите);

3. Ще се възползвате максимално от усилията, с които вече сте се справили.

Като се има предвид, че целият мащабен процес може да се окаже доста противоинтуитивен и потенциално трудно да се управлява правилно, ето кратък набор от действия, които да се справят правилно:

  • Определете всички невалидни връзки, които имате на уебсайта или блога си.
  • Разделете ги по големите модели за пренасочване.
  • Използвайте онлайн инструмент за изграждане на връзки и помощни средства за писане на пренасочвания.
  • Завършете работата си с препратки за пренасочване и извършете обща проверка.

Идентифициране на неработещи връзки

Да се ​​произнесе отново - ще търсим препратки за препратки, или блог. По този начин ще трябва да получите специална обобщена информация за тях - използвайки Google Search Console или някакъв специализиран онлайн помощен инструмент за много по-ясни и по-ясни данни, като например Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt) или Крещи жаба SEO паяк. В крайна сметка зависи само от вас да решите каква рамка да изберете за тази задача.

Направете така, помнете - също така ще трябва да поправите всички нарушени вътрешни връзки, които имате на уебсайта или блога си, тъй като може да има много URL адреси, които са мигрирали през последните години. Така че, всичко, от което се нуждаете, се подготвя за много ръчно и очевидно трудоемко труд - използвайки Google Search Console, за да пренасочва обратно връзките ръчно. htaccess или специална приставка, ако използвате WordPress. Или може бързо да пренасочите много връзки, които се нуждаят от корекция - просто използвайте един от споменатите по-рано онлайн помощници.

Като потребител на WordPress, се очакваше да идентифицирам старите ми URL модели (например като домейн + година + месец + име на публикация. html) и нови модели на URL адреси (напр. г. , домейн + пощенско име). Като въвеждате на обикновен английски език, ще трябва да напишете специална инструкция за обхождащите ботове на Google, които да им разкажат за тези или други постоянни промени - както в самия URL адрес, така и в HTML кода на страницата (в противен случай, работете върху 301 пренасочвания).

Пренасочвания на писане

Що се отнася до мен, аз използвах помощните инструменти на Helper, за да работя с URL адресите на кодовете. Всичко трябва да е само обяснително, но не забравяйте да имате шаблон на URL адреса като URL адресите, които започват с домейна ви, следвани с цифри и наклонена черта, да бъдат завършени с променливата възраст от WordPress и да се отбележи в HTML, който излиза от периода. Не забравяйте, че променливата винаги трябва да започва и завършва с наклонена черта.

За да завършите процедурата, просто вградете своя. htaccess файла с кода чрез FTP връзка с вашия сървър. Внимание - уверете се, че всичко е на мястото си. Искам да кажа, че управлението на достъпа до уебсайта или блога ви. Htaccess, ако нещо се обърка, бихте могли да сринете всичко - дори и с малко погрешен код. По този начин, всичко, от което се нуждаете, е да разделите пренасочването си към Source and Target, да изпълните процедура за проверка с инструмента за обхождане - и сте готови!

Съвет: същата процедура може да бъде приложена и за счупени вътрешни връзки. Разбира се, в идеалния случай те не трябва да преминават през пренасочвания, но за съжаление, не винаги е възможно. Не забравяйте, че пренасочването е много по-добре от 404.

December 22, 2017