Back to Question Center
0

Как да получите препратки към вашия уеб сайт, които работят за SEO?

1 answers:

Входящи (входящи) връзки или препратки са източници на трети страни, които сочат към вашия собствен уебсайт или блог. И защо е толкова важно да разберете как да получите препратки към уебсайта си? Тъй като препратките вече се разглеждат сред трите основни фактора на Google, според официалното послание, изпратено от висши ръководители на световния гигант за търсене по-рано тази година. Освен широката концепция за оптимизация за търсачки, препратките могат да се видят като гласове за доверие - вашето съдържание има добре призната стойност - logiciel pour creer fiche de paie. Ето защо може да се вярва на авторитета на целия уебсайт или блог. По този начин търсачката на Google прави собствена оценка на PageRank - претегля всяка връзка, която се намира с всяка уеб страница в Интернет. Разбирайки важността на естественото и качествено изграждане на връзка, по-долу ще ви покажа как да получавате препратки към уебсайта или блога си, които наистина работят за SEO, в крайна сметка - да се озовете някъде в топ 10 резултати от търсенето с Google.

Как да получите препратки към вашия сайт за SEO цели

Когато става въпрос за създаване на SEO-приятелски линк профил, всичко за backlinks има значение отделните домейни, свързващи се с Вас и собствената им степен на авторитет, с приложимостта на всяка връзка, както и начина на нейното разположение на страницата. Ето как можете да получите обратна връзка към уебсайта си по правилния начин - уверете се, че сте въвели всичко, имайки предвид следните точки:

  • Преброяването на домейн, препращащо към вас, е вероятно една от най-важните фактори в очите на Google, когато става въпрос за проучване на възможностите за цялостно класиране на Вашия линк профил.
  • Връзка с донорния орган - както на индивидуално ниво (преброени за всяка отделна уеб страница), така и когато се предприемат в мащаб. Това означава, че разполагането на няколко висококачествени препратки с голям авторитет би било много по-добро, отколкото просто залагане на количеството им и нищо друго.
  • Високо разглежданата власт не означава непременно, че става въпрос за тези глобални медийни уебсайтове или за най-големите издатели в света - вашият собствен уеб сайт за малкия бизнес или нишият блог може да постигне напълно съпоставим напредък.

  • Понякога възрастта на домейна може да се смята за много важен фактор, като част от това се диктува авторитета на уебсайта относно препратките за целите на СЕО. Обърнете внимание, обаче, че не е задължително да изграждате връзки само със старите източници на домейни.
  • Съответните препратки са не само по-ценни за Google, отколкото тези, идващи от правилните места, участващи в същата дискусия, или съвпадение на бизнес индустрията. Всъщност, ако нямате връзка с обратна връзка, може да бъде тълкувана от търсачката като подозрително манипулативно или дори волево действие - оттук можете да си спечелите тежко (понякога дори необратимо).
  • Разнообразието от връзки на профили също никога не трябва да се подценява. Не се колебайте да имате връзки с абсолютно непроменени уеб сайтове или блогове с различен авторитет, доверие, PageRank и други подобни имоти. Всъщност това би било най-доброто ви добре оформено решение - тъй като Google обръща много внимание на цветни препратки с различни ценности, вероятно приемащи техния естествен начин на създаване.
December 22, 2017