Back to Question Center
0

Можете ли да ми покажете топ 10 сайтове за обратно предаване, за да получавате платени връзки безопасно?

1 answers:

Да, мога да ви покажа топ 10 сайтове с обратна връзка, за да купите качествени връзки с по-малко шансове да вдигнете червен флаг с Google. Всъщност, органичният процес на изграждане на естествена връзка е нещо повече от важно. Искам да кажа, че експертните уеб администратори и професионалните SEO неотдавна отново потвърдиха, че класирането на всеки уебсайт обикновено се задвижва от оптимизация на място само с около 10%. В същото време останалата част от напредъка в онлайн промоцията зависи от основния профил на връзката на уебсайта, по отношение на препратките както по отношение на качеството, така и по отношение на тяхното количество. Просто го имайте в предвид - просто, всяка входяща връзка на уебсайта или блога ви всъщност дава още един положителен "глас", считан от самия Google, както и останалите големи търсачки, когато става дума за награждаване на правилната позиция в класацията списък на SERPs - open source php mysql form builder.

Обърнете внимание, обаче, че препратките се представят като по-ефективен и полезен начин за подобряване на текущите ви позиции за класиране в по-кратък срок. Но преди да ви покажем първите 10 сайтове за обратно предаване, които си заслужават време и усилия, нека се изправим пред тях - купуването на връзки правилно и за правилната цел ще бъде наред. Въпреки че цялото действие може да се окаже по-вредно, отколкото да се облагодетелства. Ето защо предлагам да ги използвате със специални грижи и да направите двойна проверка за всяка връзка към уебсайта или блога си, преди да се включи на живо. И няма нужда да казвате, че получавате платени връзки или в насипно състояние, или от колела за връзки (т.е.д. , онлайн платформи и сайтове за обмен на връзки в мащаб, както и всяка друга услуга, генерираща евтини линкове, които обикновено се използват за хвърляне на хайвера на нискокачествени обратни линии, освен в почти самостоятелен начин). Така че, не забравяйте, че трябва да инвестирате достатъчно време за провеждане на подходящо проучване, преди да получите друга платена връзка - дори и от тези топ 10 сайтове за обратна връзка. В края на краищата, бързането да купувате линкове другаде в Интернет е може би най-опасното и рисково начинание някога.

 1. Управление на връзките - това е първото място, което Ви препоръчвам да посетите. Само защото използвах услугите си за изграждане на препратки към моя сайт за ниша и намерих почти всичко лесно, надеждно и безопасно. Управлението на връзките не забавя оферирането, така че винаги можете да си купите добри препратки за PageRank с разумна такса. Освен това, най-ниската цена тук започва само с един долар.
 1. Post Links - вторият източник, намерен в моя списък с топ 10 сайтове за обратно предаване за безопасна сделка. Сред най-силните страни на тази платформа, можете лесно да се присъедините към нея, като платите незабавно 49 $ такса. Post Links се оказа надежден начин да се свържете бързо с правилните издатели. И има много рекламодатели, които търсят добри сделки с купуването на висококачествени препратки. Имайте предвид, че ако уебсайтът Ви или блогът Ви са достатъчно добри, можете също така да действате като издател. След като получите ново, качествено и добре насочено съдържание, всичко, от което се нуждаете, е само да изпратите сайта си. По този начин се включвате в изграждането на истински препратки за реалните клиенти, за да печелят пари. В края на краищата всичко е за бизнес, нали?

 1. Backlinks dot COM - това е третото най-популярно място за закупуване на препратки с. Много особената особеност на този ресурс е, че той може да ви предложи доста широк списък от оферти, предлагани както в силни PR сайтове с най-висок авторитет на домейни, така и огромно количество други уебсайтове или блогове на трети страни, които си заслужават да плащат за препратките на HQ добре. Нещо повече - Backlinks dot COM е страхотно и използвано доказано място да вземете някои допълнителни ценни връзки и да издигнете текущото си класиране. Освен това, като сте известни сред най-известните доставчици на платени връзки, вероятно за всяка ниша, можете да се насладите най-лесно на най-лесната процедура за покупка сред топ 10 сайтове с обратна връзка - не се колебайте да направите успешно плащане с кредитна карта или просто да използвате личната си PayPal сметка.
 1. Black Hat Links - е Black-Hat SEO инструмент, който може да ви даде почти всяка връзка, от която се нуждаете - с висока PR, Web 2. 0 налични, силна възраст на домейна и авторитет, както и много различни социални сигнали и още повече. Както вече може да предположите, Black Hat Links е рискован доставчик, който продава обратни връзки в големи насипни пакети на най-трудните дарители, вместо да предлага само една или няколко платени връзки към по-внимателни уебмастъри и онлайн собственици на бизнес. Сред другите уникални функции, този инструмент може да ви даде нещо за стотина препратки или две - доставяйки доста измерими резултати в спокойствие и правейки ги видими само за около час. Най-долу - опитайте този инструмент само ако сте квалифицирани в SEO и се чувствате достатъчно смели, за да вземете реалния риск относно използването на Black Hat SEO и другите не напълно "правни" трикове и схеми за действие.

 1. Hoth - е друго добро средство за ръчно създаване на обратни връзки. Разбира се, The Hoth далеч не е в крайна сметка най-добрата опция, намерена в списъка на топ 10 сайтове за обратна връзка. Но това е изключително полезно за управление на качеството на връзките, както и за постигането на главно начало с индексирането от Google. Опитайте този софтуер и подобрете ефективността на уебсайта си в мащаб. Имайте предвид, обаче, че преди да се движите напред, уверете се, че имате всичко на място. Силно препоръчвам да се пазите от всякакви масови действия за покупка, поне да имате двойна проверка на всяка връзка, преди тя да влезе на живо. Работата е, че като твърде рисковано автоматизирано изграждане на софтуера за връзка, този ръчен инструмент може да се окаже също толкова вреден за вашия уеб сайт или блог. За да предотвратите този неблагоприятен резултат, препоръчвам да действате толкова внимателно, колкото можете, особено в началото. За пореден път - избухвайки да се размножава, колкото е възможно много привидно добри препратки за връзки с обществеността е определено да не се прави нещо. Но какво трябва да се направи най-добре? Въпросът е, че всичко, от което се нуждаете тук, е просто да избегнете смелост, освен ако не искате да изглеждате подозрителни от гледна точка на големите търсачки. Никой не иска да бъде наказан от Google, нали? Продължете да работите упорито само за постепенно преместване - след като сте забелязали, че част от главните Ви ключови думи постигат особено добър напредък в горната част на SERP, най-накрая можете да ускорите и да започнете да купувате все повече и повече връзки - Вашата окончателна цел за класиране и постоянно наблюдение на текущата ситуация с инструменти за обратна връзка.
 1. Fiverr - друг известен инструмент, осигуряващ услуги за изграждане на връзки в напълно автоматизиран системен график. Имайте предвид, че като всички други инструменти, генериращи връзки, Fiverr може да бъде опасно място - така че внимавайте! Просто не прекалявайте с количеството, когато добавяте новите платени връзки и правете двойна проверка, за да се справите само с опитни и най-надеждни хора там.

 1. Работа нагоре - е най-сигурното място, което се намира в списъка на най-добрите сайтове за обратно предаване. Но безопасността винаги ще ви струва допълнително пари, нали? Искам да кажа, че Up Work се занимава основно с квалифицирана общност на свободна практика. Да, ценовите им тагове понякога са неприлични, но услугата все още е сред най-разумните, за да сключат сделка с платени препратки. По този начин винаги ще знаете поне какво плащате.
 1. Хора на час - е второто най-добро име в света на свободна практика. Сред най-добрите си функции, тази freelancing общност може да предложи високи PR препратки с Do Follow на всеки, който желае да плати за тях. Като се имат предвид резултатите, очаквани от всички тези топ 10 сайтове с обратна връзка (т.е.д. , действителният тласък в позициите за класиране за търсене за един уебсайт или блог), People Per Hour върши работата в крайна сметка по-добре от всеки друг в мрежата. Защо? Само защото тази общност на свободна практика е достатъчно квалифицирана, за да осигури най-мощните препратки досега, трябва да призная. Има хиляди наистина умни freelancers, които излитат там, за да ви дадат най-високите препратки за връзки с обществеността с Do Follow, идващи от много различни източници с много висок авторитет и PageRank, като HuffPost, IBM, The Next Web и много други имена от световните гиганти, добре познати от повечето от нас.

 1. Купи висококачествени препратки dot COM - е известно като най-подходящото място за гледане на вашия уеб сайт или блог катерене на върха на SERPs на Google - като ракета. Техният първокласен екип от SEO и уебмастъри, които играят над 15 години в индустрията, могат да предложат наистина впечатляваща популяризация на класацията с Do Follow последващите продажби в насипно състояние.
 1. Backlinks Rocket - не само сред топ 10 сайтове за обратно предаване, но доставчик на SEO от международната мащаб. Предлагайки ви разумно разнообразие от платени пакети, започващи от $ 59 до около сто долара, Backlinks Rocket може да ви помогне с най-редките сделки - предлагайки EDU backlinks за продажба. Някои хора смятат, че имат една образователна връзка е много по-добра от 100 нормални.
 1. Link Wheel Pro - е допълнителната опция, която не можа да се побере в списъка ми с топ 10 сайтове с обратна връзка. Разбира се, това място е потенциално опасно, тъй като предполага да се получат огромни суми от препратки, основаващи се главно на обмена на линкове и някои други не напълно надеждни сделки. Както и да е, предлагайки най-ценните образователни и дори правителствени препратки, Link Wheel Pro изглежда доста привлекателно за хазарт, нали? В края на краищата една голяма игра винаги означава да поемате големи рискове. Въпреки това, все още зависи само от вас да решите.

December 22, 2017