Back to Question Center
0

Можете ли да ми покажете някакъв практически начин за създаване на обратна връзка с уеб сайтове на EDU?

1 answers:

Не е нужно да казвате, че дори единична връзка към уебсайта на EDU би могла да бъде по-ценна за уебсайта или блога ви, отколкото за пакет от нормални такива с висок резултат от PageRank. За съжаление, свързването с образователните източници не е толкова лесно, колкото може да мислите. Но имам няколко метода за работа, за да завърша задачата - чрез създаването на качествено образователно съдържание, за да получа тази заслужена обратна връзка от домейн EDU - black occasion hats. И по-долу ще разгледам тази схема стъпка по стъпка.

Изготвяне на качествено образователно съдържание

  1. Можете да спечелите обратна връзка от уебсайта на EDU - да развивате добри отношения, например с университетите или колежите да им предложите парче звуково съдържание за това. Обърнете внимание, обаче, че ще ви бъде отнемаща от време задача да бъдете направени самостоятелно. Ето защо, преди всичко друго, ще трябва да мислите добре, ако успеете да напишете сами висококачествено образователно съдържание или да поемете задачата към професионални писатели - или да я аутсорсирате на квалифицирани лица на свободна практика или да наемете напълно квалифициран маркетолог за съдържание.
  1. Разбира се, има и други опционални начини, които вероятно ще отнеме малко по-малко време. Повечето от тях обаче могат лесно да бъдат интерпретирани като спам, ако не са направени правилно в пълен размер. Така че, вярвам, че по-добре опитайте да спечелите обратна връзка от уебсайта на EDU с качествено съдържание.
  1. Задайте фокуса си върху създаването на висококачествена и уникална статия, която би била доста привлекателна за целевата аудитория - този път най-вероятно ще се занимавате с колежани, преподаватели или персонал отговорни членове. По този начин не забравяйте, че трябва да предоставите експертно съдържание, което може да бъде използвано за образователна цел - това ще изисква да проведете задълбочено изследване или поне набор от ценни житейски умения.

Време е да се справите с бизнеса и да започнете общуването. Има няколко практически начина за развиване на добри отношения с правилните хора. Ето как можете да ги съблазните да публикуват вашето експертно съдържание и да се свържат към вашия уеб сайт или блог:

Създаване на проект

Преди всичко препоръчвам да се разработи взаимноизгоден проект, например в сътрудничество с университетските или университетски преподаватели. Всичко, от което се нуждаете тук, е просто да разберете какви теми ще бъдат от най-актуалния интерес и висока стойност за всички тях - както преподаватели, така и местни чиновници. По този начин, като имате всичко предварително съгласувано - можете да започнете да пишете образователно съдържание, което да бъде публикувано на уебсайта на учебната стая, одобрен за това.

Благотворително партньорство

След това опитайте да създадете благотворително партньорство - сериозно, има много колежи, винаги готови и готови да публикуват за своите спонсори. Всичко, от което се нуждаете тук, е да предложите взаимно изгодна сделка - уверете се, че вашето съдържание е насочено към правилните проблеми, като вашето текущо партньорство, или каквито и да било други колективни дискусии, които се нуждаят от широко обществено внимание.

Можете също така да се свържете с най-добрите университетски блогъри - и просто да предложите публикуване на публикации в блог на техните образователни страници, за да получите обратна връзка от домейн EDU домейн. Просто помислете как можете да ги накарате да публикуват съдържанието ви - помислете за подвижване на професионална експертиза, съвети за търсене на работа, следдипломни контакти или успешни истории и т.н.

Заключение

Продължавайте да проследявате всички последните обратни връзки на уебсайтовете на EDU, след като тя стане активна. В същото време препоръчвам "pinging" източника на всяка новосъздадена връзка, използвайки pingmyurl. com или други подобни онлайн инструменти. По този начин ще се обадите на роботите за обхождане на търсенето, за да накарате новите си препратки да се появят по-бързо, като по този начин се позовавате на определено по-бързо класиране.

December 22, 2017