Back to Question Center
0

Мога ли да опростя процес за изграждане на препратки чрез използване на скрипт за обратна връзка?

1 answers:

Били ли сте някога се чудите как да получавате нови качествени препратки от изображения? Това е начин за изграждане на връзка много уебмайстори, които не са наясно или просто не знаят за своята власт. В действителност обаче една онлайн снимка може да струва хиляда връзки. Съсредоточаването върху изграждането на връзка на базата на текст може да ви накара да пропуснете една от най-влиятелните стратегии за изграждане на връзки - изграждане на връзка с изображения. Можете да предавате много полезна информация чрез визуално съдържание, като например инфографии, видеоклипове, снимки и т - homes for sale in spirit lake iowa.н.

Нека разгледаме по-отблизо някои техники за изграждане на връзки, които ще ви помогнат да създадете връзки от изображения.

Как да създадете изображения, които привличат трафик и препратки?

Преди всичко бих искал да кажа за значението на визуалните активи. Визуалните активи имат повече власт, отколкото съвпадение на думи с изображения. Ако са правилно направени, те осигуряват творчество, яснота или нови прозрения по любима тема.

За да привлечете трафик към уеб източника си, трябва да създавате убедителни визуални средства с лозунги за лозунги. Потребителите са склонни да споделят някои остроумни изявления, вицове и меми. Ако обаче не сте дизайнер, може да ви бъде малко проблематично да поставите всичко заедно. Все пак винаги има изход. Можете да използвате евтини услуги като Fiverr, за да създадете просто изображение. Освен това можете да намерите различните им концерти. Те ще се съгласят да създадат прост комикс за вашето парче съдържание на разумна цена за кратък период от време. Ако обаче се нуждаете от нещо по-сложно, което изисква професионален подход, тогава трябва да наемете вътрешен дизайн.

Трудно е да се каже дали това изображение ще привлече много трафик към вашето съдържание или не, но със сигурност ще помогне да се разбере идеята зад статията.

Как функционира рекламният маркетинг?

Infographic е мощен оръжие за получаване на обратни връзки. Уеб администраторите го използват, за да прегърнат читателите и да ги направят лоялни към марката. Малките фирми обикновено вмъкват информационни материали в съдържанието си, за да получат входящи връзки от доминиращите играчи на пазара.

На първо място, трябва да направите проучване на Google, за да намерите изображения, свързани с отрасъла. Използвайте следните заявки, за да намерите правилното съдържание - "ключова дума" + "инфрографска"; "Най-добрата инфография на ключовите думи"; Msgstr "ключови думи. "След това разгледайте получените резултати и намерете най-добрия.

Ако вашият бизнес е поставен в някаква замаяна ниша, можете да използвате някои директории изображения, където можете да намерите всичко. Една от най-известните директории е Visual. и Pinterest.

Веднага след като сте получили подходящо изображение, ще трябва да намерите тема, която работи най-добре за вашата ниша. Използвайки посочените по-горе платформи, можете да филтрирате дупките и да намерите представа какви типове инфографии са склонни да станат известни.

На следващия етап трябва да съберете данните си. Тъй като основната Ви цел е да получите информацията си от много уеб източници, свързани с ниша, трябва внимателно да събирате информацията си. И ако данните ви не са впечатляващи, няма вероятност да бъдат публикувани във Форбс или Харвард. EDU. Тя обаче може лесно да бъде свързана с реномирани уеб източници във вашата индустрия.

December 22, 2017