Back to Question Center
0

Знаете ли как да направите препратки в SEO най-добрият начин е възможно?

1 answers:

Не е необходимо да казвате, че всеки уеб администратор и собственик на онлайн фирма трябва да знае как да прави препратки в SEO - за изпомпване на повече уеб трафик и в крайна сметка да се възползва от най-високата позиция в SERP. Но какво прави SEO-приятелски обратна връзка профил на всеки сайт или блог? Предпазни и информирани процедури за мониторинг, проверка и бърза корекция, така че оригиналната сила на всяка ценна обратна връзка да стане напълно контролируема, за да бъде винаги коригирана в кратък срок. С прости думи, след като връзката за връщане започна да губи стойността си, тя трябва или да бъде преработена веднага, или веднага да бъде премахната. Така че, как да направите препратки в SEO? Нека се изправим пред това - това ще бъде един непрекъснат процес - aspire kit with a k1 tanks. Взет в мащаб, той съчетава общите средства за изграждане на връзка и постоянна поддръжка с редовен график за проверка.

how to do backlinks seo

Какво прави добър Backlink

Преди всичко друго, всяка "добра" backlink (иначе естествена или органична) , или други онлайн източници. След това източникът на добра обратна връзка трябва да има разумна оценка за PR (pagerank), DA (орган на домейна), както и за PA (орган на страницата). В края на краищата всеки потенциален кандидат, с когото ще се свързва (уебсайт или блог), се очаква да има солидно съдържание на страницата, което доставя реалната стойност на живите потребители.

В идеалния случай такова съдържание трябва да се каже добре дошло за споделяне в социалните медии. Искам да кажа, че онези скучни писания с обикновен текст трябва да бъдат преработени по-интелигентно - поне за да не останат в конкуренцията - в някои интересни и информативни графики, графики, инфографии, електронни таблици или всякакви други средства за визуализация, за да илюстрират всичко в най-простите и най-ясния начин. Между другото, преформатирането на нормалното съдържание на страницата ви в нещо по-удобно за потребителя може също да стане разумно решение за вашия собствен уеб сайт или блог. Така че, инвестирайки известно време и усилия в оформянето на най-малкото най-дълго съдържание, или вероятно неговата най-лоша част е прекалено досаден за четене и абсорбиране. По този начин, с някои парченца от това удобно за потребителя и толкова лесно смилаемо съдържание, можете не само да генерирате повече препратки, акции, споменавания, опити и абонаменти - но помпайте повече уеб трафик след всичко.

backlinks seo

Как да направим препратки в SEO

  • разчитаме на добре оформена стратегия за изграждане на връзки;
  • се опитайте да се възползвате от най-добрия опит в дигиталния маркетинг;
  • имат честа програма за проверка, за да следят обратните връзки - както качеството, така и качеството на връзката между тях;
  • пишете статии за гости или публикации в блогове, за да ги публикувате на някои авторитетни източници на трети страни;
  • се занимават само с много реномирани уеб сайтове или блогове, които трябва да са напълно подходящи за вашата основна бизнес тема, пазарна ниша или най-малко свързания индустриален сектор.

Сред богатото разнообразие от инструменти за изследване и предложение за обратна връзка, тествах Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz) и Majestic SEO toolkit на наскоро стартирания уеб магазин за електронна търговия. В края на краищата, зависи само от вас да решите как да направите препратки в SEO и кой онлайн инструмент да опитате първо. Най-накрая, не забравяйте, че новосъздадените ви връзки може да изглеждат напълно безполезни. Разбира се, като се има предвид, че ще се свържете с уебсайт или блог, който всъщност е по-слаб по отношение на SEO показатели от вашите.

December 22, 2017