Back to Question Center
0

Какъв е правилният начин за писане на коментар в блога за обратна връзка?

1 answers:

Най-често, когато става дума за процеса на оптимизация за търсачки (SEO) в мащаб, твърде много хора се объркват или може би дори са разочаровани от създаването на добър профил за обратна връзка за техния уеб сайт или блог. Но какъв е проблемът? Работата е, че изграждането на препратки и получаването им - всъщност са две различни неща. Изграждането на препратки означава създаването или купуването им само за целите на SEO. В крайна сметка - трябва да се окажете сред първите 10 резултати от търсенето с Google. От друга страна, обаче, печеленето на препратки означава, че наистина ги заслужавате. Инвестирането на известно време и усилия в написването на добър коментар на блог за препратки е точно това, което означава, че печелите тези заслужени. Ето защо трябва да знаете как да оформят правилния коментар в блога за обратна връзка, който наистина работи за подобряване на вашите SEO усилия в мащаб. И така, какво прави "идеалният" блог коментари, които биха ви спечелили колкото се може повече HQ препратки с висок рейтинг, колкото е възможно? Нека да я проверим!

Но преди да започнем, нека се изправим пред нея - спечелването на препратки означава, че трябва да сте силно ориентирани към потребителите. От гледна точка на SEO, ако направите потребителя щастлив, ще се харесате и на търсачката на Google. Искам да кажа, че няма нужда да отделяте толкова много време, за да търсите каквито и да било пропуски или трикове, за да мамят или манипулират с основния алгоритъм за търсене. Иска ми се да си върна времето, но по-добре да го приемете за даденост - ако искате да изградите истински бизнес, който генерира реален доход, трябва да съсредоточите усилията си върху удоволствието на потребителя. Всъщност, като ги правите всички доволни на последователна основа, можете да превърнете всеки от тях в свои собствени малки помощници в маркетинга - щастливи потребители ще ви спечелят повече препратки, ще споделят съдържанието ви в мрежата и ще бъдат по-склонни да се върнат вашите действителни купувачи в края на краищата.

Връщайки се към точката - какъв е правилният начин да имате добър коментар в блога за обратна връзка - позволете ми да ви покажа процеса в мащаб. Ето какво трябва да направите:

Станете потребителски-центричен

Направете цялостната си SEO кампания да се търкаля около потребителя само - преди всичко. Всичко, което трябва да запомните, е, че Google разпознава всяка връзка като "глас". "По този начин всичко, от което се нуждаете тук, е да получите повече" качествени "гласове, така че всеки уникален коментар на блога за обратна връзка да стане наистина полезен.

Съсредоточете се върху качеството, а не върху количеството

Няма нужда да казвате, че всичко трябва да се извършва по биологичен начин, без да се забърквате,. В противен случай цялото това би било интерпретирано от Google като спам или някаква манипулация. По този начин, помнете - плагиатството не е позволено тук, тъй като дори и единният блог коментар за препратки, скрапни другаде в Интернет, може потенциално да навреди на вашето класиране.

Направете вашето съдържание остава

Както вече казах, създаването на огромно количество съдържание на боклука никога няма да ви навсякъде. Искам да кажа, че единственият начин да направите своя уеб сайт или блог да расте е да поеме водеща роля и да остане извън състезанието. Имайки предвид своя "идеален" коментар в блога за обратна връзка, ви препоръчвам да се уверите, че нямате никакви неотносими или остарели отговори. По този начин, не се колебайте да се справите с цялостно проучване на данни всеки път, когато коментирате, така че никога няма да има липса на личност или недостатъчна дълбочина. Също така, трябва да сте креативни и винаги готови да правите неща подценявани от останалите (включително от вашите истински конкуренти и ниша конкуренти).

Bottom line

В крайна сметка не забравяйте да обмислите алтернативни начини за разпространение на съдържанието си, освен коментарите в блога. Искам да кажа, че има много други възможности да печелите връзки, като писане на статии и публикации понякога, или дори в рамките на вашия постоянен график Source .

December 22, 2017