Back to Question Center
0

Как препратки от PR8 уеб източници могат да повлияят на вашия сайт SEO?

1 answers:

Входящите връзки са много важен фактор за уеб сайтове. Ако искате да увеличите трафика на уебсайта и да класирате позициите, най-добрият начин да го направите е да се сдобиете с PR 8 препратки. Има много високо-авторитетни уеб източници, от които можете да получите качествени backlinks. Не всички уеб администратори обаче знаят как да получават препратки от тези източници и смятат, че това не е възможно или скъпо.

В тази статия ще обсъдим методите за получаване на препратки с високи PR от уеб източници и платформи, собственост на Google, като Google+ и други - softshell meterware kinder. Ще ви покажем, че е лесно и свободно да получавате препратки от Google. Така че нека започнем!

Как да създадете PageRank 8 да следвате препратките от Google Диск?

Следните стъпки ще ви помогнат да получите подходящи и качествени външни връзки от Google и да повишите авторитета на домейна си. Освен това, тези препратки ще ви помогнат да увеличите рейтинга на сайта си и да увеличите органичния трафик към страниците си.

 • Влезте в профила си в Gmail или, ако все още нямате такъв, създайте подробностите за вход в Gmail.
 • Отворете Gmail и кликнете върху секцията "Моят Диск".
 • Създайте нова папка в Google устройство. Можете да дадете име на папката.
 • След това създайте HTML файл в бележника. Тук трябва да поставите връзката на сайта си със съответния котва. За да изпълните тази задача, трябва да въведете специален HTML код с вашия блог или URL адрес на сайта.

Безплатни препратки към уебсайта Ви

 • Когато кодът е готов, трябва да направите тази папка и файл видими за ботове на Google. Уверете се, че използвате маркер dofollow с връзката към уебсайта си. След това кликнете върху бутона "Споделяне" и споделете файла си с обществеността.
 • Отворете настройките за споделяне и изберете опцията "Общество в мрежата". Файлът ви е отворен за всички сега.
 • Кликнете върху папката и изберете бутона "Детайли и дейност".
 • В дясната страна ще видите раздела "Детайли". Копирайте връзката си там.
 • Отворете новия раздел в браузъра си и поставете копирания URL адрес там.
 • Вмъкнете там името на файла и въведете.
 • В резултат на това ще наблюдавате необходимата страница със следните връзки.

Как да създадете PageRank 8 да следвате препратки от Google Plus?

Google Plus е платформа за социални медии, собственост на Google, която предоставя невероятна възможност за SEO специалисти да създават някои качествени домейни за препратки. Можете да създадете PR8 followfollow в раздела About section и Story. Освен това, можете да създадете връзки в страницата и в профила, като използвате котва. Всичко, от което се нуждаете, е да попълните информация за себе си в посочените по-горе секции и да вмъкнете след това препратки към вашия сайт там.

Как да създадете PageRank 8 да следвате препратките от Уикипедия?

От Wikipedia може да се използва източник на ценно съдържание от вашия сайт или блог. Чрез търсенето на вашата област на експертиза, добавянето към съответния предмет и цитирането на авторитета ще създаде няколко висококачествени PR10 препратки към вашия уеб източник.

December 22, 2017