Back to Question Center
0

Мога ли да получа високопрепратени препратки от фирми за връзка?

1 answers:

Днес това може да изглежда страшно за много SEO и професионални уеб разработчици, когато става въпрос за доста обща дискусия за качествени препратки и оптимизация за търсене. Защо? Тъй като прекалено често задачата да получавате високопредавателни препратки без да навредите на уебсайта или блога е определено предизвикателна задача. Най-често основната цел на SEO е да увеличи скоростта на CTR, да увеличи трафика, както и да повиши реализациите на уебсайта. И ако искате да получите високи PR препратки от фирми, които продават линкове - има много от тези хора, които тласкат своите "услуги" в мрежата - тук са само някои студени факти за платената връзка. Работата е, че Google може понякога да открие подозрителни действия, които се случват с уебсайта или блог (т.е.д. , масивен хайвер на нискокачествени платени препратки, използване на скрити котви, спам съдържание и всякакви други средства или трудни схеми на badass Black-Hat и Grey-Hat SEO). Като се има предвид най-лошият сценарий, когато получавате препратки от висок PR от твърде безскрупулни доставчици (т.е.д. , нискокачествени директории, автоматизирани абонаменти за форуми, връзки на ферми и връзки на колела - a. к. а. обмен на връзки) - всичко може да завърши с унищожение. Искам да кажа, че вашият уеб сайт може да бъде забранен от онлайн търсенето веднъж и завинаги. Така че, като се има предвид такъв силен риск по-долу идва всичко, което трябва да знаете за платени препратки, основните видове наказателни клаузи и как да ги избягвате най-добре, поне най-често срещаните.

Основни типове наказания за класиране

Преди всичко останало, нека да се изправим пред него - някои санкции за класиране могат да осакатят само част от уеб трафика. те обикновено се налагат на цялата територия на обекта. Имайки предвид най-стандартните нарушения при покупката или продажбата на препратки, има три различни вида наказателни клаузи - частично съвпадение, наказание за цялата страна и пълно елиминиране.

  • Частично съвпадение - означава ръчно наказание, задвижващо уебсайта или блог надолу по резултатите от търсенето. Това често се случва, когато Google открие странна дейност с определено спам характер, обикновено свързана с манипулирането с твърде много ключови думи и ключови фрази - само за да се изпомпва повече трафик и без да се дава реална стойност със съдържанието на страницата.

  • Широко наказание - това би било много сериозно въздействие с доста тежки последици. С потенциална възможност да намалите до половината от уеб трафика си, този тип класиране за наказание обикновено се прилага, когато става въпрос за използване на обратни връзки от "Грей-Шат", например със скрити котви, чисто ирелевантно или дори не напълно законно нежелано съдържание като аптека, прелюбодейство или хазарт. Ако имате работа с нискокачествен търговец на връзки, който обещава да получи препратки към вашия уеб сайт - почти за нула време - е време да се разтревожим. Тъй като вероятно ще вдигнете червен флаг с Google и ще поискате наказание.
  • Пълна елиминация - говори за себе си. Искам да кажа, че излизането на експлоативна обратна връзка лесно може да направи нещо още по-лошо. Искам да кажа най-неприятния ход на събитията, когато уебсайтът или блоговете ви се подозират за тежко насилие с тези неетични трикове за връзка или търговски схеми и просто се изключват от индекса за търсене. Най-често такъв недостатъчен резултат се проявява както в нискокачествените "компании" за продажба на връзки, така и в отчаяните "клиенти" Source .
December 22, 2017