Back to Question Center
0

Можете ли да ми кажете как да създадете препратки през 2016 г. с Web 2. 0 практики за свързване?

1 answers:

Преди всичко друго, нека се изправим - Web 2. 0 практики за свързване все още работят! Така че, ако искате да научите как да изградите препратки през 2016 г., използвайте правилното предимство на най-добрата Уеб 2 - christian meiler schweiz. 0 практики за свързване, нека разгледаме краткото ръководство по-долу. Нашата цел е да повишим класацията на Вашия уебсайт или блог - без да навредите на средния потребителски опит на живите търсещи. И, разбира се, искате да разполагате с всичко, за да предотвратите подозрението да използвате неприемливи тактики или схеми. По този начин можете потенциално да отидете за нарушаване на основните указания за уеб администратори и по този начин да си спечелите сериозно наказание. Ето защо ще ви покажа как да създадете препратки през 2016 г. най-добре и възможно най-безопасно, за да не се разбиете с Google.

Не забравяйте обаче, че да се възползвате от изграждането на уеб 2. 0 препратки трябва да се движите в рамките на добре балансирана цялостна SEO стратегия. И това ще изисква от вас да инвестирате много време и усилия, за да създавате само сравнително работещи връзки, които могат да предложат действителната стойност на посетителите на вашата страница. В противен случай уебсайтът Ви ще вдигне червен флаг с Google и това винаги ще завърши с класация за ранг - рано или късно. Ето защо винаги трябва да се отървете от тези многобройни уеб сайтове, обещаващи различни пакети, продавани в насипно състояние или дори огромни набори от платени HQ препратки - с техните метирани речи, които твърдят, че всичките им препратки са само от най-авторитетните и най-популярните PR сайтове и блогове.

Това е само моето справедливо предупреждение, за да го приемете за даденост - бързането за бърза сделка означава, че не само губите трудно спечелените пари, но правите всичко трудно предвидимо и най-вероятно ще навредите добре тогава. Така че, нека да се върнем към точката - създаване на Уеб 2. 0 връзки, които всъщност са в състояние да предоставят най-доброто от най-ефективните резултати в SEO. По-долу е даден списък на главните точки за вас, за да разберете как да създадете препратки през 2016 г. - по правилния начин.

Създаване на онлайн присъствие

Създайте подходящата основа за активно и продължително социално присъствие на вашия основен бизнес уеб сайт или блог. Първата стъпка тук е да завършите профилите си в основната мрежа 2. 0 социални сайтове, подходящи за вашата ниша или общата тема дискусия. Така че, от самото начало, ще разбера как да създадете препратки през 2016 г. - нека започнем с попълването на профилите си на следните социални места:

  • попълнете личната си страница в Google My Business;
  • създайте своя собствена страница на Yelp;
  • пълни социални сметки в Twitter, Facebook, LinkedIn;
  • продължете с попълването на потвърждението на страницата на Alexa;
  • посетете TripAdvisor (трябва да направите, ако имате работа с B2B или вашият бизнес има компонент от тухли и хоросан).

Идентифицирайте името на марката

След като всички социални профили и страници с профили са на мястото си, е време да включите връзки към главния си сайт всеки. По този начин не забравяйте да закрепите новосъздадените си връзки към правилния текст на ключовата дума. Съвет: имате здрав блог или добре структурирани поддържащи страници с въпроси и отговори (като Quora). Това работи като по дяволите!

Създайте страници в общността

Най-накрая, всичко, което трябва да направите, е напълно да се въздържате от SEO и да работите добре върху качествено съдържание,. За да направите всичко естествено, трябва да се съсредоточите върху следното:

  • да публикувате вълнуващо съдържание, за да бъде свързано от време на време;
  • изграждане на не повече от пет линка седмично;
  • публикуване на публикации за промоция на блогове Tumblr, фен страници във Facebook, WordPress блогове, профили на Instagram и видео канали в YouTube.
December 22, 2017