Back to Question Center
0

Можете ли да ми помогнете с най-добрата SEO стратегия за най-добрите препратки през 2016 г.?

1 answers:

Какъв е правилният подход към най-добрите препратки през 2016 г., особено от гледна точка на SEO? Вярвам, че понастоящем най-добрият начин за ефективно изграждане на връзки е да се действа дискретно, за да се поддържа всичко добре обосновано и напълно контролирано. Много SEO и експертни уебмастъри вярват, че с периодични прегледи за изключване на всички остарели и стратегии за изграждане на връзки ще бъде ключът към шофирането SEO най-добрия възможен начин с препратки през 2016 г - en iyi web hosting firmaları.Искам да кажа, че няма универсална стратегия в оптимизацията за търсачки с 100% гарантирани и донякъде предвидими резултати, които да бъдат разумно очаквани за по-дългосрочните ви позиции за класиране в търсенето.

Избягвайте общи грешки

Е, единственото нещо, което можем да направим - трябва да призная, е да се отърва от използването на неизпитани и не напълно надеждни методи на изграждането на връзки. Искам да кажа, че винаги трябва да мислите два пъти, преди да кандидатствате дори и за всички онези наскоро излезли модни течения в SEO, без значение колко обещаващи могат да изглеждат на пръв поглед. Така че, по-добре е да забравите за такива "иновации", разбира се, освен ако не действате активно и вече имате ясно разбиране - точно какво ще направите и за каква конкретна цел. Въпреки това, аз вярвам, че почти всеки може да се наслади на доказан резултат в изграждането на силен линк профил за уебсайта или блога. Искам да кажа, че през 2016 г. има няколко стари училища и доказани начини за най-добри препратки, дори без наемането на екип от наистина опитни SEO или подходящи уебмастъри, които се търгуват в индустрията в продължение на години. По-долу ще има кратък преглед на най-добрите ми практики и ясна визия къде да започнете да изграждате качествени връзки, за да подобрите SEO в мащаб.

Да приемем за даденост - всички входящи връзки могат да бъдат разделени на "два" слоя. Просто казано, всичко обикновено зависи от източниците им и най-подходящото време да започнат да ги строят, без да изглеждат подозрителни от гледна точка на големите търсачки като самия Google. Чувствайте се уверени в най-честите клопки и наказания, които могат изведнъж да изпуснат класацията ви - почти за нула време. За да сте на сигурно място, трябва да следвате правилния ход на действията от самото начало. По този начин Ви препоръчвам да категоризирате възможностите за изграждане на връзки, както следва:

Връзки

  1. .
  2. Изпращане на местни директории.
  3. Бизнес обяви, свързани с бизнеса.
  4. Препоръчани статия директории да се свърже обратно към вашия уеб сайт или блог (аз препоръчвам следните, които да се опитат преди всичко - Ezinearticles. com, GoArticles. com, или Articlebase. COM).

Подреждане 2 Връзки

  1. Изграждане на социално медийно присъствие със стартиране на бизнес профили на най-претъпкан платформи като Facebook, Twitter, LinkedIn. (Съвет: можете да опитате да използвате FanPageRobot, удобен инструмент за публикуване на връзките ви на тези популярни социални медии по почти самостоятелен начин.
  2. Публикуване на блог на гости, за да спечелите обратна връзка в замяна).
  3. Коментирайки блоговете, подходящи за ниша.
  4. Участвайте в горещи дискусии по свързани с бранша блогове, форуми и уебсайтове за въпроси и отговори. (Съвет: преди всичко друго препоръчвам да се опитате да изградите препратки от Quora и LinkedIn Answers).
  5. Видеорекламирането на YouTube в света на втория посетен уебсайт никога не трябва да се подценява. Не се колебайте да стартирате видео канала си и да управлявате изключително ефективен онлайн маркетинг с популяризиране на марката, като същевременно вземете много ценни връзки едновременно. (Съвет: можете да имате няколко незабавно създадени връзки - просто попълнете главните секции в профила си, които са достъпни за отпадане на препратки с вашия уеб сайт или блог по подразбиране).

December 22, 2017