Back to Question Center
0

Как успяхте да създадете препратки към уебсайта си?

1 answers:

Създаването на препратки към уебсайта Ви е от жизненоважно значение за ранга ви в търсенето на страници и растежа на бизнеса ви като цяло. По принцип качествените препратки могат да подобрят надеждността на уебсайта Ви, да увеличат трафика Ви и по този начин да ви помогнат да се изкачите на върха на SERP на Google. Да, създаването на препратки към уебсайта Ви може да изглежда трудна задача. Но няма нужда да се притеснявате. Както и да е, можете да кандидатствате за няколко идеални решения, които използвах, за да получа повече реализации и по-голям брой последователи. Тук те са: гост публикуване на популярни блогове от най-важните отношения, взаимодействие с претъпкан форуми и блогове, свързани с вашата бизнес индустрия, както и определяне на вашата редовна дейност на социалните медии. Така че, по-долу ще прегледам подробно тези три централни плана за действие.

creating backlinks to your website

Гост Публикуване

Гост публикуване на някои популярни блогове от най-важните може да бъде отлично практическо решение за създаване на препратки към вашия уеб сайт. Искам да кажа, че тук можете свободно да работите върху препратки за DoFollow, които са идеално подходящи за достигане до по-широка аудитория на неразвити клиенти, в съответствие с изграждането на уебсайта ви на по-силна власт в Интернет. Разбира се, блоговете на гости могат едва ли да се нарекат чисто нова стратегия за създаване на препратки към уебсайта Ви. Но за по-ефективно публикуване на подходящи блогове препоръчвам да разгледате следните точки:

  • Основната цел на блоговете за гости е да ангажират целевата си аудитория, за да получат повече посещения, водещи, следващи и абонаменти
  • )
  • използвайте демографските данни на потребителите на уебсайтове, за да откриете правилните и подходящи блогове, които биха имали по-голяма вероятност постоянната си аудитория да се интересува от четенето на вашите писмени мнения
  • , трябва да свържете с целевите страници,
  • не забравяйте да споменете на вашите лидери в индустрията и другите авторитетни влиятели, които да използват още по-широка аудитория, когато вашата публикация е споделена сама блогове и лични профили на различни социални медии.

Промишлени форуми и блогове

Взаимодействаме с много претъпкани блогове и форуми, свързани с вашата бизнес индустрия,. Всичко, от което се нуждаете тук, е да предложите ценна представа за собствените си и да се присъедините към разговорите на място на най-горещите теми, покриващи основната тема на уебсайта Ви. Станете задълбочени с предстоящите си съвети и останете достъпни, за да бъдете винаги на ваш авторитетен глас навреме. По този начин ще бъде по-вероятно да получите NoFollow връзки там. Досега обаче не всички форуми и блогове в индустрията отделят само тези връзки от NoFollow.

get backlinks

Социални медии

Задаване на редовната си дейност на различни социални медийни ресурси е третият най-добър начин за създаване на препратки към уебсайта Ви. Работата обаче е, че не всяка социална платформа позволява връзките на DoFollow. Независимо от това, водещите като Twitter, Instagram и Facebook могат да бъдат използвани за установяване на редовно и активно взаимодействие, за да се възползват от бърза промоция с безброй акции и споменавания. В края на краищата вие винаги сте свободни да получите повече връзки DoFollow с Google Plus, LinkedIn, Pinterest и др. Всичко, от което се нуждаете тук, е да поддържате последователен график за публикуване, в съответствие със проследяването на резултатите, за да направят всички корекции навреме Source .

December 22, 2017