Back to Question Center
0

Можете ли да ми разкажете за връзките с най-популярните линкове и списъка с сайтове?

1 answers:

Нека да се изправим пред нея - като страхотно съдържание страница за вашия уеб сайт или блог, за да го добре известен и често споменати на други известни източници с висок PageRank е чудесен начин да спечелите тези заслужени препратки за SEO. По този начин можете не само да угодите на целевата си аудитория, но и да изградите по-силна власт и марка на бизнеса си - всичко това в едно. Е, по-долу ще ви помогна да разберете повече за горния списък с препратки и сайтове, включени в изграждането на органична връзка.


Количество VS. Качество

Когато става дума за работа SEO по правилния начин, само органични стратегии изграждане на връзка ще направи за вашия уеб сайт. Освен ако не искате да навредите на Вашия уебсайт или блог напредък в SEO в мащаб, както и текущата ви трафик в интернет, и търсене позиции за по-дългосрочен план - benefits of cat6 over cat5e. Работете усърдно, за да получите най-добрите препратки от сайтовете с висок PR и висок авторитет, без да използвате автоматизирани инструменти и платени услуги за изграждане или обмен на връзки. Работата е, че повечето от тях използват спам, напълно неподходящи източници или дори мръсни места, с които да ви свързват. Всъщност те се занимават главно с действително неморални неща като хазарт, прелюбодеяние и нелегална аптека. По този начин повечето от тези трудни услуги за изграждане на връзки не могат да направят нищо за органичния SEO изобщо. Всъщност те често се оказват способни просто да предоставят на уебсайта или блога си тонове нискокачествени автоматизирани връзки, идващи в насипно състояние от подобни грешни източници, вместо да ви дават някои от най-качествените препратки от сайтове с надежден авторитет.


Изграждане на индустрията или отношения, свързани с ниша

Един от най-добрите начини за получаване на високи авторитети и изпомпване на много уеб трафик към уебсайта или блога ви изгражда здрави взаимоотношения с други реномирани източници с висока компетентност, които са от значение за Вашата бизнес индустрия или пазарна ниша. По този начин ще получите достъп до редакционни препратки, които вероятно са най-ценните и мощни от всички други топ линкове и списъци със сайтове, за да се достигне целта за изграждане на връзки. Също така бихте могли да разгледате интервюирането на доверен индустриален влиятел или тези изключително популярни блогъри. Разбира се, като се има предвид, че сте готови и готови да платите достатъчно време и усилия, за да "спечелите" това заслужено препратки естествено. И помнете за контекстуалните препратки - в крайна сметка, те могат да бъдат още по-ценни от редакционните - и могат да бъдат "спечелени" с парче от специално пригоденото ви съдържание, като например качествени статии или високопоставени мнения за гости.

Не е необходимо да казвате, че има богато разнообразие от социални медии, използвани от много марки и фирми за изграждане на авторитета си и захващане на някои мощни препратки в по същото време. Но аз лично препоръчвам оформянето на онлайн присъствието ви главно в Google Plus, Instagram, Facebook и Twitter. По този начин не забравяйте да помислите за локалните бизнес указатели и за свързаните с отрасъла малки обяви, за да попълните всичките си данни за контакт, за да получите ценна обратна връзка в замяна. Най-накрая, по-добре е да започнете да завършвате страницата си в Google My Business и просто да продължите да сърфирате, за да намерите останалите основни директории, цитати и бизнес обяви, свързани с дискусията или пазарната ниша.

December 22, 2017