Back to Question Center
0

Как да открием препратки, които сочат към вашия сайт?

1 answers:

Backlinks е сърцето на оптимизацията на търсачките. Те имат най-значително влияние върху класирането в сайта. Въпреки това, отнема много време, усилия и понякога пари, за да откриете качествени препратки за онлайн рекламиране. Едно от най-големите затруднения за специалистите по SEO е поддържането на контрола върху препратките, които те вече са създали. Трудно е да проверите откъде получите обратна връзка, накъде отиде обратната връзка и защо няма влияние върху класирането в сайта ви.

Мониторингът с обратна връзка е една от най-сложните задачи в изграждането на връзки, което е изключително важно за оптимизацията на уеб сайтове за търсещи машини - vichy make up dermablend. В тази статия ще ви покажа защо мониторингът за обратна връзка е от решаващо значение и как винаги можете да сте наясно с текущата позиция на обратната връзка.

discover backlinks

Различни корекции в обратна връзка

Нека си представим ситуация, когато някога сте открили чудесна връзка от голяма медийна публикация. притежават каквато и да е стойност за вашата SEO като сайт, където вашата връзка е била поставена, извършена ребрандинг и вашите висококачествени връзки са изчезнали. Мисля, че тази ситуация е позната на най-много уеб програмисти. За да избегнете такива неприятни случаи, винаги трябва да наблюдавате обратните връзки дори и преди години. Разбира се, почти е невъзможно да се проследяват ръчно всички външни връзки. Ето защо трябва да използвате някои автоматизирани инструменти за тази цел като Semalt Auto SEO или SE Ranking. Например, Семалт ще ви уведомява, когато настъпят някои корекции в обратната връзка. С помощта на този инструмент лесно можете да проверите дали връзките, които имате, влияят положително или негативно на вашия сайт. Ще ви бъде предоставен подробен анализ въз основа на такива показатели като рейтинг на Alexa, някои външни връзки, източници, индексирани от ботове на Google, качество на оптимизацията на котва, споделяне от Google, разрешение за домейн и т.н.На всички следващи показатели ще бъдат осигурени опции за филтри с висока скорост.

  • Управление на препратки

Препратки могат да осигурят голяма полза за вашия уеб сайт SEO или обратното опустоши репутацията на вашата марка. За да предотвратите падане на класирането, трябва да откриете обратни връзки, които могат да представляват заплаха за кампанията Ви за оптимизиране на търсачките и да премахнат всички вредни препратки във времето. С помощта на Semalt Auto SEO, ще получите отчети за лошо качество backlinks. Съветвам ви да обърнете специално внимание на препратките, които идват от хазарт, възрастни или други измамни сфери, които не могат да бъдат поставени. Трябва да ги изтриете възможно най-скоро, като използвате Google Disavow Tool.

check backlink profile

  • Наблюдавайте котвените си текстове

Трябва да следите не само източниците откъде идвате, вашите връзки. Профилът на неестествена връзка може да доведе до санкции на Google. Трябва да управлявате и следите котвените си връзки, за да защитите сайта си от прекалено силно претегляне към връзки с точно определена ключова дума.

December 22, 2017