Back to Question Center
0

Вярно ли е, че контекстуалните препратки сега са златната мина?

1 answers:

Контекстните препратки са може би най-важният елемент от гледна точка на изграждането на връзки в оптимизацията за търсачки (SEO). Въпросът е, че не всички връзки са създадени равни - просто казано, големите търсачки (като самия Google, както и Yahoo и Bing) дават по-голяма тежест на някои видове препратки. Сред другите, контекстуалните препратки, намиращи се на началната страница на вашия основен бизнес уеб сайт или блог, винаги ще са най-важните връзки с такава голяма сила за SEO цели - como usar o sparkol.

Защо са толкова ценни?

Така че, вие сте прав - контекстуалните препратки вече се признават за истински възможности за златна мина. Някои хора дори ги наричат ​​"Светия Граал на SEO. "Защо са оценени толкова високо? Просто защото, ако сте сред тези, които искат авторитета на уебсайта или блога да расте в популярност - този тип връзки е точно това, от което се нуждаете, за да се радвате на такъв бърз напредък.

Какво прави контекстуални препратки по определение?

Като се има предвид, че целият термин на Контекстуални обратни връзки за начална страница в мащаб, нека се опитаме да го разчупим по дума за по-добро разбиране. На първо място, началната страница е уникална уеб страница, която проправя пътя към разглеждането на съдържанието на всеки сайт или блог. На второ място, съдържание за връзки означава, че те трябва да се намерят често в съдържанието на страницата - да се появяват в текстовите писма органично, контекстуалните препратки не оставят място за никакви спам списъци с малки странични ленти, открити в целия сайт. И на трето място, обратната връзка в SEO означава външна връзка (в противен случай, входяща връзка), разположена на уеб сайта или блог на трета страна и насочена към вашите собствени страници.

Как работят на началната страница?

От гледна точка на повишаването на SEO, контекстуалните препратки, пристигнали директно на началната страница, са най-ефективните елементи, които управляват всеки уеб сайт или блог за оптимизиране на процеса за онлайн търсене по мащаб. Работата е, че всичко за тяхната ефективност в SEO е съвсем проста - контекстуалните препратки винаги са над борда на Google, защото те са естествено интегрирани точно в съдържанието и изглеждат органични. В същото време самият факт, че такива контекстуални препратки се създават на главната уеб страница на сайта или блога, им дава още по-голяма тежест. Защо? Просто защото сте пристигнали на началната страница, подобни контекстуални препратки ще ви насочат към повече уеб трафик - има само една начална страница, която е "портал", преминаващ през всеки потребител, който посещава уебсайта или блога, за да получи достъп до съдържанието на всяка друга страница.

Bottom Line

Най-накрая, имайте предвид, че всичко за връзките на началната страница ще работи само за силни авторитетни домейни и уеб страници с висока PR. Искам да кажа, че всяка контекстуална обратна връзка има много по-голяма тежест не само от момента, в който тя е кацана директно на началната страница, а и защото целият уеб сайт (или блога) е ценен. И така, коя е основната стойност, необходима, за да извлечете максимума от своите контекстуални препратки - само една самата начална страница или вероятно целия уебсайт, взет в мащаб? И двете!

December 22, 2017