Back to Question Center
0

Какво трябва да знам за върха на SEO препратки за изграждане на моя сайт?

1 answers:

Знаете ли защо препратките са толкова важни в SEO? Проблемът е, че твърде много хора, запознати с темата за качествени уеб връзки, вярват, че те просто допринасят за окончателното решение на Google за присъждане на позиции за класиране за търсене - за всеки сайт, блог и т.н.Разбира се, такова предложение има смисъл. Всъщност обаче последните проучвания потвърждават отново, че всеки уебсайт е органичен входящ линк профил (в противен случай, най-добрите обратни връзки за SEO), всъщност са сред трите най-важни фактора, разгледани от сложния алгоритъм на Google за класиране в търсенето.

top seo backlinks

Разбира се, първостепенното значение на качествените препратки е добре известно на всички, участващи в сектора на оптимизацията на търсенето. Но сега тяхното крайно влияние стана още по-силно от всякога - затова трябва да знаете всичко за концепцията за върха на SEO препратки, SEO equity, backlink equity и линк сок. За да ви дам пълна представа за оптимизацията за търсачки и уеб връзки, ще започна с някои основни термини.

Какво прави концепцията за върха на SEO препратки?

На първо място, терминът "препратка" означава входяща връзка от уебсайт, блог или вероятно друг онлайн източник, намерен в интернет. След това думата "горе" описва силна характеристика или качествено представяне на препратки - от гледна точка на SEO. В края на краищата думата "SEO" означава, че подобни уеб връзки оказват влияние върху класирането в търсачките - или в добро, лошо или положително отрицателно, а понякога и неутрално. В действителност, действителното представяне на препратки в SEO обикновено зависи от набор от основни фактори и концепции, разгледани по-долу.

SEO Equity & Link Juice

Нека си представим света в мрежата като глобална система, съставена от огромен брой взаимосвързани сайтове и уеб страници. И всичко се движи там - уеб съдържанието продължава да се развива, за да бъде открито от нарастващия брой потребители - все повече и повече хора го използват, използват, споделят и свързват с него. По този начин всеки уебсайт и блог се включват в текущ процес на създаване и разпространение на повече права на страница, PageRank и домейн.

  • SEO собствения капитал на уебсайта Ви е насочен към цялостния му потенциал за класиране - съставен с обща стойност на органа на страницата и домейна, подкрепен с комбинирана мощ на водещите SEO препратки. Поставяйки го на обикновен английски език, SEO equity е способността на Вашия уеб сайт да се класира добре в SERP на Google. Това е.
  • Свързващ сок (a. к. а. Link equity) обикновено се разглежда от експертите по оптимизация като "подмножество" от цялостния SEO equity. Що се отнася до мен, аз признавам концепцията за връзка сок като "сумата" на капитала SEO преразпределени, когато две отделни уеб страници се свързват заедно. Така че връзката със сока е поток от SEO equity - прехвърлен от хост уебсайта и предаван на целевата дестинация.

seo backlinks

В края на краищата тук е долната линия за концепцията за топ SEO препратки. Всъщност всички основни термини, споменати преди (т.е.д. , SEO equity, link equity и link juice) са теоретизирани от SEO общността - само за да разберем как всъщност работи Google. Всъщност те са езикът на съвременната оптимизация, а не търсещата машина на Google. С прости думи, както самият Google, така и Академията за уеб администратори никога не са посочили точно този наистина деликатен въпрос. Така че, надявам се, че краткото ми интро за най-добрите SEO препратки би било полезно за вас, най-малкото да го имам за ясен старт за следващото ви дълбоко гмуркане в света на оптимизацията за търсачки Source .

December 22, 2017